schapenvlees

schapenvlees

Zoek naar schapenvlees in jouw eigen kookboeken

Schapenvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Haggis

Ingrediënten:
havermeel, orgaanvlees van schaap, schapenmaag, schapennierenvet, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Schots
Soort:
vlees / schapenvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Groentesoep met schapenvlees - hotch potch

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, bloemkool, jamaicapeperkorrels, laurierblad, lente-ui, peen, schapenborst, verse peterselie, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Europees / Schots
Soort:
vlees / soep/bouillon / schapenvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Turkse schapenbout

Ingrediënten:
citroensap, kardamom, knoflook, kruidnagelpoeder, olie, rode wijn, schapenbout, ui, witte peper en zout

Keuken:
Turks
Soort:
schapenvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding schapenvlees braden- smoren, stoven - koteletten

Ingrediënten:
aubergine, azijn, groente, kruiden, laurier, mirtebladeren, munt, peterselie, rozemarijn, savooiekool, selderij, tijm, ui, venkelgroen, wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / schapenvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Schapenbout in wodka - cosciotto alla vodka

Ingrediënten:
boter, brood, gedroogde pruim, knoflook, laurierblad, paprikapoeder, passata, risottorijst, schapenbout, selderijhart, ui, vleesbouillon, wodka en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / schapenvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Schapenvlees met kappertjes

Ingrediënten:
bloem, boter, kappetjes, koolraap, meiraap, melk, prei, schapenbout, water en wortel

Soort:
schapenvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Schapenvlees in kappertjessaus - Boiled mutton with caper sauce

Ingrediënten:
boter, kappertjes, kappertjesvocht, knol, meel, melk, schapenschouder, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
stoofgerecht / vlees / schapenvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Schapenvlees met aardappels - spezzatino con patate

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie, peper, schapenvlees, tomaat, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / schapenvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Schapenvlees met bonen - spezzatino con fagioli

Ingrediënten:
bonen, bonen uit blik, boter, knoflook, peper, tuinbonen, ui, uitgebeende schapenschouder, verse rozemarijn, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / schapenvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Schapenvlees met pruimedanten - spezzatino con prugne

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, knoflook, passata, peper, pruimedant, ui, uitgebeende schapenbout en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / schapenvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Turkse gehaktballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, knoflook, komkommer, rundgehakt, schaapsgehakt, specerijenmix voor köfte en turkse yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
schapenvlees / rundvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Pignata di pecora - Stoofschotel met schapenvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, knoflook, kruidnagel, laurier, olijven, rode wijn, rozemarijn, salie, schapenvlees, tomaat, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / schapenvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Schapenvlees in citrussap - spezzatino al succo di agrumi

Ingrediënten:
boter, citroensap, nieuwe aardappel, olijfolie, pecorino, peper, sinaasappelsap, ui, uitgebeende schapenschouder en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / schapenvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Schapenbout met rapen - cosciotto con le rape

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, knoflook, meiraapje, peper, schapenbout, ui, verse rozemarijn, verse tijm, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / schapenvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Schapen- of lamspot - original Irish stew I

Ingrediënten:
aardappel, lamskotelet, runderbouillon, schapenvlees, tijm, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
stoofgerecht / vlees / schapenvlees / lamsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gemarineerde schapenkebabs - spiedini marinati

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, uitgebeende schapenbout, verse tijm, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / barbecue/grill / schapenvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Engelse schapenkoteletten - costolette all'inglese

Ingrediënten:
boter, peper, schapenkoteletten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / barbecue/grill / schapenvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Broccolitaartjes

Ingrediënten:
broccoli, eieren, gerookt spek, minitaartjes, nootmuskaat, peper, room, strandgapers, tomaten, vetstof en zout

Soort:
schapenvlees / zoete hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Roodbaarsfilet met wortelcoulis

Ingrediënten:
cayennepeper, honing, kervel, komijnzaad, limoen, peper, roodbaarsfilet, visbouillon, wortelsap en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schapenvlees