Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Haggis
- Ingrediënten:
- havermeel, orgaanvlees van schaap, schapenmaag, schapennierenvet, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Europees / Schots
- Soort:
- vlees / schapenvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
schapenvlees
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
 
  Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
 
  Recept uit Mediterraneo:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
 
  Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Turkse kookkunst:
 
  Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
