Pignata di pecora - Stoofschotel met schapenvlees

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 168 in Fratello & Sorella .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / schapenvlees
Bereidingstijd:
240 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bleekselderij-appelsalade met citroendressing en saganaki

delicious. magazine - 2011-05

Kipspiesjes en bleekselderij-citroensalade met parmezaan

delicious. magazine - 2013-05

Saganaki en bleekselderij-appelsalade met citroendressing

delicious. magazine - 2011-05

Bleekselderij-appelsalade met citroendressing, met saganaki

delicious. magazine - 2011-05