Schapenbout in wodka - cosciotto alla vodka

Je vindt dit recept op pagina 935 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / schapenvlees
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bread-and-butterpudding van krentenbolletjes

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Moeilijke mannen: 3 x stoere tosti’s uit de pan

Een recept uit Francesca van Berk

Croissantbrood- en boterpudding

delicious. magazine - 2007-03

Het Maashotel – Broekhuizen

Een recept uit Daisy