Schapenvlees als wildbraad

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 45 in Lidya Winkels kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schapenvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Moretum (kruiden voor verse kaas)

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Zure augurken

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Kruidenboeketjes

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Magnifieke mosterd

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie