saus

Zoek naar saus in jouw eigen kookboeken

Saus koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Frankfurter groene saus

Ingrediënten:
citroensap, ei, mosterd, olie, suiker, verse bieslook, verse dille, verse gemengde kruiden, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
saus / koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Salsa balsamella - Bechamelsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Kurkuma-mosterdsaus

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, dijonmosterd, knoflook, kurkuma, maïzena, mild chilipoeder, room en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
saus
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Basisrecept uit Hoe dan?!:

Snelle tomatensaus voor pizza

Ingrediënten:
olijfolie, peper, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Dragonsaus bij gesmoorde kip

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kookvocht van kip, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Sauce piquante - Bruine saus met augurken en kappertjes

Ingrediënten:
augurk, kappertjes en sauce diable

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Sinaasappelsaus bij canard à lórange

Ingrediënten:
arrowroot, donkere eendenbouillon, geblancheerde sinaasappelschil, madeira, maïzena, port, suiker en wijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

La pearà - Pikante peperige saus voor gekookte vleesgerechten

Ingrediënten:
boter, bouillon, broodkruim, rundermerg, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Mosterdsaus

Ingrediënten:
bieslook, fromage frais, grove mosterd en zwarte peper

Soort:
saus
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Granaatappelsaus

Ingrediënten:
basterdsuiker, granaatappel, limoensap, limoenschil, maïzena, rode bessengelei en rosé wijn

Soort:
saus
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Vleessaus met uien

Ingrediënten:
azijn, boter, gebraden vlees, gekookt vlees, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Nederlands / Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit  - Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger

Recept uit Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger:

Sesamsauce - Sesamsaus

Keuken:
Japans
Soort:
saus
Een recept uit  - Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger

Recept uit Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger:

Ponzu-Sauce - Ponzusaus

Keuken:
Japans
Soort:
saus
Een recept uit  - Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger

Recept uit Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger:

Chilimayonnaise - Chilimayonaise

Keuken:
Japans
Soort:
saus
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Recept uit Turks kookboek:

Muntsaus

Ingrediënten:
knoflook, munt en turkse yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
saus
Een recept uit  - Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger

Recept uit Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger:

Süß-scharfe Chilisauce - Zoete scherpe chilisaus

Keuken:
Japans
Soort:
saus
Een recept uit  - Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger

Recept uit Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger:

Miso-Mayonnaise - Misomayonaise

Keuken:
Japans
Soort:
saus
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

De perfecte puttanescasaus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, kalamata-olijven, kappertjes, knoflook, ontpitte groene olijven, ontpitte zwarte olijven, pruimtomaten, rode chilipeper, tomatenpuree, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Uiensaus

Ingrediënten:
ale, balsamicoazijn, gedroogde kruiden, maïzena, plantaardige olie, runderbouillon, ui, worcestershiresaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
saus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Sauce au cari - Lichte kerriesaus

Ingrediënten:
blanke fond, bloem, boter, citroensap, kerriepoeder, melk, peper, peterselie, slagroom, ui, visfond en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Sauce chivry/sauce à l'estragon - Witte wijnsaus met kruiden, dragonsaus

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, dragon, droge witte wijn, gedroogde kruiden, kervel, lente-ui, peterselie, roomsaus, sjalot, veloutésaus en verse groene kruiden

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Roomsaus bij ingewanden

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloemige aardappel, boter, citroensap, droge witte wijn, gerookte paling, kappertjes, kervel, knoflook, majoraan, peper, peterselie, sjalottensaus, slagroom, witte wijnazijn, zout en zure augurken

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Sjalottensaus

Ingrediënten:
frambozenazijn, kalfsjus, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, sherryazijn, sjalotten, suiker, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Hollandaisesaus bij langouste

Ingrediënten:
dragon, eidooier, geklaarde boter, langoustcorail, langoustlever, laurier, peterselie, room, sjalot, water, witte peperkorrels, witte wijn en witte wijnazijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Amandelcrème

Ingrediënten:
amaretto, gelatine, marsepein, melk, room en suiker

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
saus
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Specksauce - Speksaus

Ingrediënten:
bloem, boter, doorregen spek, dragon, gevogeltefond, knoflook, peper, peterselie, rode ui, rode wijn, rozemarijn, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus