saus

Zoek naar saus in jouw eigen kookboeken

Saus koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Frankfurter groene saus

Ingrediënten:
citroensap, ei, mosterd, olie, suiker, verse bieslook, verse dille, verse gemengde kruiden, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
saus / koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Salsa balsamella - Bechamelsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Rode wijnsaus

Ingrediënten:
bruine fond, dragon, honing, kippenbouillon, rode wijn, water en zout

Soort:
saus
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Kappertjessaus

Ingrediënten:
crème fraîche, magere melk, maïzena, peterselie en zure uitjes

Soort:
saus
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Spaanse pepersaus

Ingrediënten:
arachideolie, gedroogde spaanse peper, knoflook, maïsmeel, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
saus
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Barbecuesaus

Ingrediënten:
ananas, honing, knoflook, rode wijnazijn, shoyu, sojasaus en tomaten

Soort:
saus
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Ansjovis-sinaasappel-peterseliesaus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladpeterselie, extra vergine olijfolie, pijnboompitjes, sinaasappelrasp en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
saus
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Recept uit Spice Wise Too:

Sambal tem noor

Ingrediënten:
bijg

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Basisrecept uit Spice Wise Too:

Basisrecept voor roux

Soort:
saus
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Vanille-portsaus

Ingrediënten:
boter, nectarines, rode port, vanillestokje, vijgen en wildbouillon

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit  - Gemüse Special, 30 Rezepte

Recept uit Gemüse Special, 30 Rezepte:

Sauce Mousseline - Mousselinesaus

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
saus
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / bijgerecht uit Moleculair koken:

Chorizoschuim

Ingrediënten:
chorizo, slagroom en volle melk

Soort:
saus
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Japanse saus

Ingrediënten:
acaciahoning, cayennepeper, japans bouillonpoeder, japanse peper, sojasaus en tomaten

Keuken:
Japans
Soort:
saus
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Saus voor tonijn

Ingrediënten:
ansjovispasta, azijn, garum, lavas, munt, olijfolie, peper en sjalot

Keuken:
Romeins
Soort:
saus
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Chocoladesaus

Ingrediënten:
donkere couverture, sinaasappelbloesemhoning, sinaasappelsap en vanillemerg

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Citroensaus

Ingrediënten:
bloemkoolsaus en citroensap

Soort:
saus
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Siciliaanse saus

Ingrediënten:
bloemkoolsaus, sinaasappelrasp en sinaasappelsap

Soort:
saus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Vegetarische Parissienesaus (Duitse saus)

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, citroensap, eidooier, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Paddenstoelensaus

Ingrediënten:
boter, citroen, crème fraîche, dragon, kastanjechampignons, kippenbouillon, opzouten, peper, sjalot en witte wijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Olijventapenade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, extra vierge olijfolie, kalamata olijven, kappertjes, knoflook, opzouten en peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Sauce chasseur - Bruine champignonsaus met verse tomaten, knoflook en kruiden

Ingrediënten:
arrowroot, basilicum, boter, bruine fond, bruine saus, champignons, dragon, droge witte wijn, knoflook, maïzena, olie, peper, runderbouillon, sjalot, tomaten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vincentsaus

Ingrediënten:
bieslook, dragon, kervel, mayonaise, miniwaterkers, peterselie en spinazie

Soort:
saus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Remouladesaus

Ingrediënten:
knoflook, komkommer, mayonaise, peterselie en sjalot

Soort:
saus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tirolersaus

Ingrediënten:
augurk, kappers, mayonaise en tomatenpuree

Soort:
saus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Windsorsaus

Ingrediënten:
bieslook, ei, mayonaise en ui

Soort:
saus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroen, eierdooier, olie, peper en zout

Soort:
saus