marinade

Zoek naar marinade in jouw eigen kookboeken

Marinade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Bourgondische stoof

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, rode wijn, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Boeuf de Daube

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, sinaasappelschil, ui, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Sinaasappel-honing marinade

Ingrediënten:
cayennepeper, extra vergine olijfolie, honing, knoflook, paprikapoeder, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
marinade
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Marinade voor tartaar

Ingrediënten:
basilicum, honing, lente-ui, limoen, olijfolie, sojasaus, spaanse peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Chutneyglazuur

Ingrediënten:
bruine fond, ciderazijn, kippenbouillon, maïzena, mangochutney en mosterdpoeder

Soort:
marinade
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Marinade voor piepkuiken

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, knoflook, olijfolie, olijven, zoete sherry en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Marinade bij sauerbraten

Ingrediënten:
jeneverbessen, kruidnagelen, laurier, peperkorrels, soepgroenten en wijnazijn

Keuken:
Duits
Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Tunesisch

Ingrediënten:
citroensap, harissa, karwij, korianderzaad, olijfolie, water en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
marinade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Marinade van cognac en truffels voor kalfsvlees

Ingrediënten:
cognac en truffel uit blik

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor tweezijdig bruingebakken mie

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor verpakte kip

Ingrediënten:
gemberpoeder, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker en vijfkruidenpoeder

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor yin-yangrijst

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxing wijn, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Rode tijgermelk

Ingrediënten:
ají rocotopasta, fijn zeezout, suiker en tijgermelk

Keuken:
Peruaans
Soort:
marinade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Marinade voor runderhaas Prince Albert

Ingrediënten:
basilicum, cognac, droge witte wijn, franse kwark, lente-ui, madeira, peperkorrels, peterseliesap, sjalot, tijm, truffels, truffelsap en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kruidenmarinade

Ingrediënten:
dragon, laurier, lavendel, peper, tijm, wild, witte wijn en zout

Soort:
marinade
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Marinade voor kip à la dodine

Ingrediënten:
cognac, knoflook, kruidnagel, tijm, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees in vissoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, droge sherry, lichte sojasaus, maïsolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor gebakken varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor garnalen

Ingrediënten:
eiwit, maïzena, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor loempiavulling

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor vis

Ingrediënten:
eiwit, maïzena, suiker, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor broccoli met rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, maïsolie, peper, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor garnalen

Ingrediënten:
eiwit, maïzena en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor char-siu

Ingrediënten:
gele bonensaus, hoisinsaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade