marinade

Zoek naar marinade in jouw eigen kookboeken

Marinade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Bourgondische stoof

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, rode wijn, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Boeuf de Daube

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, sinaasappelschil, ui, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, kippenbouillon, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, suiker en water

Soort:
marinade
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Marinade voor varkenskrabbetjes

Ingrediënten:
chinese zwarte rijstazijn, droge sherry, honing, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Sinaasappel-honing marinade

Ingrediënten:
cayennepeper, extra vergine olijfolie, honing, knoflook, paprikapoeder, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor gebakken rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, medium dry sherry, peper, sesamolie, shaoxingwijn, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor garnalen

Ingrediënten:
lichte sojasaus, sesamolie, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor krabscharen

Ingrediënten:
eiwit, maïzena, sesamolie, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Chutneyglazuur

Ingrediënten:
bruine fond, ciderazijn, kippenbouillon, maïzena, mangochutney en mosterdpoeder

Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Vijfkruidenmarinade

Ingrediënten:
arrowroot, bruine suiker, chinese rijstwijn, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde mandarijnschil, gedroogde spaanse pepertjes, gember, kassie, knoflook, kruidnagel, lichte sojasaus, sichuanpeper, sinaasappelschil, steranijs en zoethout

Soort:
marinade
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Marinade voor wildzwijn

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, laurier, rode wijn, rozemarijn, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor vis uit Shanghai

Ingrediënten:
gember, lichte sojasaus, medium dry sherry en shaoxingwijn

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
eiwit, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor tweezijdig bruingebakken mie

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor verpakte kip

Ingrediënten:
gemberpoeder, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker en vijfkruidenpoeder

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Marinade voor kip à la dodine

Ingrediënten:
cognac, knoflook, kruidnagel, tijm, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Marinade voor gefermenteerde biefstuk

Ingrediënten:
appelsap, chilivlokken, fijne kristalsuiker, knoflook, lichte sojasaus, mirin, rijstazijn, sesamolie, sjalot, vissaus, water en zuurkoolsap

Soort:
marinade
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Marinade voor fajitas

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chilivlokken, gemalen komijnzaad, knoflook, koriander, limoensap, sojasaus en zout

Keuken:
Tex-mex
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxing wijn, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor yin-yangrijst

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor roergebakken rijst met rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor drooggebaken rundvlees

Ingrediënten:
lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, sichuanpeper en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Droge marinade

Ingrediënten:
gemberpoeder, nootmuskaat, peper, steranijspoeder en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor poon

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
marinade
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Marinade voor lamskoteletten

Ingrediënten:
chilipoeder, geelwortelpoeder, knoflook, komijnzaad, korianderpoeder, olijfolie, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rozemarijn en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
marinade