marinade

Zoek naar marinade in jouw eigen kookboeken

Marinade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Bourgondische stoof

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, rode wijn, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Boeuf de Daube

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, sinaasappelschil, ui, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Sinaasappel-honing marinade

Ingrediënten:
cayennepeper, extra vergine olijfolie, honing, knoflook, paprikapoeder, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
marinade
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, kippenbouillon, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, suiker en water

Soort:
marinade
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Marinade voor varkenskrabbetjes

Ingrediënten:
chinese zwarte rijstazijn, droge sherry, honing, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor roergebakken taugé met rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade bij kung pao kip

Ingrediënten:
eiwit, lichte sojasaus, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Gele tijgermelk

Ingrediënten:
fijn zeezout, gele ají-pasta en tijgermelk

Keuken:
Peruaans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor geglaceerde kip

Ingrediënten:
eiwit, maïzena, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, peper, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor biefstuk à l'orange

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, gedroogde rode peper, lichte sojasaus, medium dry sherry, pikante chili-olie, shaoxingwijn, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor wontonvulling

Ingrediënten:
maïsolie, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor mieren die in de boom klimmen

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Rode tijgermelk

Ingrediënten:
ají rocotopasta, fijn zeezout, suiker en tijgermelk

Keuken:
Peruaans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor vis

Ingrediënten:
gember, medium dry sherry, shaoxingwijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Droge marinade

Ingrediënten:
gemberpoeder, nootmuskaat, peper, steranijspoeder en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees in vissoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, droge sherry, lichte sojasaus, maïsolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Marinade voor lamsspiesjes

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, munt, rode wijn, rozemarijn, salie, spaanse peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
marinade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Oosterse marinade

Ingrediënten:
azijn, honing, ketchup, kippenbouillon, knoflook, sherry, suiker en wild

Soort:
marinade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wijnmarinade met tomaten

Ingrediënten:
bruine suiker, engelse saus, ketchup, knoflook, mosterd, rode wijn, rodewijnazijn, tomatenpuree, ui en wild

Soort:
marinade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wildmarinade

Ingrediënten:
foelie, jeneverbessen, kaneelstokje, knoflook, kruidnagels, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, ui en wild

Soort:
marinade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kruidenmarinade

Ingrediënten:
dragon, laurier, lavendel, peper, tijm, wild, witte wijn en zout

Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Neutraal

Ingrediënten:
olie, peper en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
marinade
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Marinade voor wildzwijn

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, laurier, rode wijn, rozemarijn, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
marinade
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Kleverige kipmarinade

Ingrediënten:
barbecuesaus, gember, knoflook, koriander, lente-ui, rode chilipeper, sojasaus en vloeibare honing

Keuken:
Indiaas
Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor poon

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
marinade