marinade

Zoek naar marinade in jouw eigen kookboeken

Marinade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Bourgondische stoof

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, rode wijn, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Boeuf de Daube

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, sinaasappelschil, ui, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees in vissoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, droge sherry, lichte sojasaus, maïsolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor garnalen

Ingrediënten:
eiwit, maïzena en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor broccoli met rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, maïsolie, peper, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor char-siu

Ingrediënten:
gele bonensaus, hoisinsaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor gebakken varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Rozemarijn-koriander-knoflookmarinade

Ingrediënten:
knoflook, koriander, korianderzaad, olijfolie, peper, rozemarijn en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor loempiavulling

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor vis

Ingrediënten:
eiwit, maïzena, suiker, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wildmarinade

Ingrediënten:
foelie, jeneverbessen, kaneelstokje, knoflook, kruidnagels, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, ui en wild

Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor eend

Ingrediënten:
gember, lente-uien, medium dry sherry, shaoxingwijn, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor garnalen

Ingrediënten:
eiwit, maïzena, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Marinade voor gebakken vis met citroen

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, gember, knoflook, sojasaus en vijfkruidenpoeder

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Droge marinade

Ingrediënten:
gemberpoeder, nootmuskaat, peper, steranijspoeder en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Marinade au laurier - Wijnmarinade met laurier, ongekookt

Ingrediënten:
laurier, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Recept uit Het literaire eetboek:

Marinade voor Boeuf en Daube

Ingrediënten:
azijn, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, tijm, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor vis

Ingrediënten:
gember, medium dry sherry, shaoxingwijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
eiwit, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor drooggebaken rundvlees

Ingrediënten:
lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, sichuanpeper en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor vis uit Shanghai

Ingrediënten:
gember, lichte sojasaus, medium dry sherry en shaoxingwijn

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Marinade voor boeuf en daube

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, laurier, majoraan, olijfolie, oregano, peperkorrels, rode wijnazijn, tijm, ui, venkelzaad, volle jonge rode wijn en wortel

Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Vijfkruidenmarinade

Ingrediënten:
arrowroot, bruine suiker, chinese rijstwijn, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde mandarijnschil, gedroogde spaanse pepertjes, gember, kassie, knoflook, kruidnagel, lichte sojasaus, sichuanpeper, sinaasappelschil, steranijs en zoethout

Soort:
marinade
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Marinade voor gekruide ham

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, karwijzaad, mosterdzaad, pimentkorrels, witte peperkorrels en zwarte peperkorrels

Soort:
marinade