lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in jouw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Tajine met kefta, eieren en komijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cayennepeper, ei, gedroogde chilipeper, gedroogde munt, komijnzaad, lamsgehakt, ras el hanout, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Tajine met kefta & citroen

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, kaneel, komijnpoeder, korianderpoeder, lamsgehakt, paprikapoeder, stoofvocht, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Spaans

Diner / hoofdgerecht uit Spaans:

Lamsvlees met citroen en knoflook

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, mager lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Spaans

Diner / hoofdgerecht uit Spaans:

Lamskarbonade met snelle aioli

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, lamskarbonades, olijfolie, peper, knoflookmayonaise, tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Griekse balletjes met fava

Ingrediënten:
ei, favapuree, knoflook, komijnpoeder, lamsgehakt, oregano, pitabrood, salade van tomaat en rode ui, vers broodkruim, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Grieks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Pierna adobada de cordero orgánica - Pittige biologische lamsbout

Ingrediënten:
ají limopeper, anattopasta, anattozaad, chilipoeder, fijn zeezout, jalapeñopeper, knoflook, komijnzaad, lamsbout, limoensap, sinaasappelrasp, vloeibare honing, witte ui en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Marokkaanse stoofpot

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, kaneel, knapperige salade, knoflook, komijnpoeder, koriander, lamsgehakt, olijfolie, tomatenblokjes in blik en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Firin kuzu - Lamskebab uit de oven

Ingrediënten:
boter, bouillon, lamsvlees, peper, uiensap, water, yoghurt en zout

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

anadolu kuzu pilavi - Lamspilav uit Anatoliê

Ingrediënten:
abrikozen, boter, bouillon, doperwten uit blik, gedroogde munt, groene paprika, kaneel, kerrie, lamsvlees, nootmuskaat, paprikapoeder, peterselie, rijst, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Lammschulter in Gewürzsauce - Lamsschouder in kruidensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, distelolie, fleur de sel, jeneverbessen, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kruidnagel, lamsschouder, laurier, peper, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelrasp, sjalotten, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lamskoteletjes met munt - costolette alla menta

Ingrediënten:
boter, citroensap, courgette, doperwten, lamskoteletjes, olijfolie, peper, verse munt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Lamsvlees met courgette

Ingrediënten:
appel, bouillontablet, courgette, garam masala, ketjap manis, knoflook, lamsvlees, olie, peper, prei, rozijnen, ui, vleestomaat, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lamsvlees met wortels - spezzatino alle carote

Ingrediënten:
boter, gedroogde oregano, knoflook, olijfolie, ontbeende lamsschouder, peper, selderijgroen, sjalot, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Épaule d'agneau farcie, Viroflay - Gebraden gevulde lamsschouder

Ingrediënten:
bacon, basilicum, boter, bouillon, broodkruim, bruine fond, champignons, droge witte wijn, ei, fond, ganzenvet, hamvet, knoflook, lamsbotten, lamsschouder, laurier, lente-ui, maïzena, melk, olie, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, sjalot, spinazie, tijm, ui, varkenszwoerd, vet spek, waterkers, wijn, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Selle d'agneau rôtie - Gebraden lamszadel

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, knoflook, lamszadel, peper, runderbouillon, runderfond, tomaat, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gekruide lamsspiesjes

Ingrediënten:
appel, citroen, citroensap, lamslappen, marinade voor lamsspiesjes en munt

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Lamskoteletten met saffraan

Ingrediënten:
boter, filodeeg, lamskoteletten, marinade voor lamskoteletten, rozemarijn en sinaasappel

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsgehakt met gedroogde abrikozen

Ingrediënten:
bruine fond, citroensap, dille, dillesaus, eiwit, gedroogde abrikozen, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, mager lamsgehakt, nootmuskaat, rode linzen, rozijnen, saffloerolie, ui, zonnebloempitten, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamslende in preipakjes

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, kippenbouillon, lamslende, limoenrasp, limoensap, oregano, prei, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lam met crème de cassis

Ingrediënten:
bloem, boter, crème de cassis, kippenbouillon, lamslever, magere lamslende, rode wijnazijn, sjalotten, zout, zwarte bessenazijn en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Dubbele lamskoteletten met een barbecuesaus

Ingrediënten:
ananas, barbecuesaus en lamskoteletten

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsgehaktrol met olijven

Ingrediënten:
cayennepeper, eiwit, gedroogd broodkruim, knoflook, mager lamsgehakt, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijnazijn, tomatenpuree, ui en zwarte olijven

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gekruide en gerookte lamsbout

Ingrediënten:
knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, witte wijn en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Moussaka - Ovenschotel van lamsvlees en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, champignons, ei, jus lié, knoflook, lamsvlees, lente-ui, olijfolie, peper, rozemarijn, sauce brune, sauce ragoût, sjalot, tijm, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Grieks / Frans
Soort:
lamsvlees