lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in jouw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gigot ou épaule de pré-salé, farci - Gevulde lamsbout of lamsschouder

Ingrediënten:
droge witte wijn, farce aux herbes, farce aux olives, farce aux rognons, farce de porc, farce de porc 2, farce duxelles, farce mentonnaise, fond, knoflook, lamsbotten, laurier, olie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, salie, tijm, tomatenpuree, ui, winterwortel, witte bonen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Pirzola rostosu - Gesmoorde lamskoteletjes

Ingrediënten:
lamskoteletjes, margarine, tomatenpuree en water

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsgehakt met gemengde groenten in pompoentjes

Ingrediënten:
haricots verts, mager lamsgehakt, minipompoen, parmezaanse kaas, saffloerolie, suikermaïskorrels, ui, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Gevulde uien uit de oven

Ingrediënten:
cashewnoten, champignons, knolselderij, mager lamsgehakt, marjolein, mierikswortel, selderijblad, witte uien, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamstongetje op een bedje van venkel

Ingrediënten:
basilicum, boter, bouillon, lamstongen, peper, sherryazijn, tomaat, venkel, vetstof en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Flageolets met lamsvlees

Ingrediënten:
boter, flageolets, lamsvlees, laurier, margarine, peper, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Lam met appelen

Ingrediënten:
appelsap, boter, cider, citroenrasp, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamsvlees, moesappel, olijfolie, peper, room, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding lamsvlees braden, smoren en stoven, koteletjes

Ingrediënten:
artisjok, azijn, boter, doperwten, geklaarde boter, knoflook, lamsvlees, munt, paneermeel, rozemarijn, salie, tijm, uitjes en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Abbacchio - Gebraden zuiglam uit Rome

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, knoflook, lamslende, lamsschouder, olijfolie, plantaardige olie, reuzel, rozemarijn, salie, wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Lamsvlees op zijn Chinees

Ingrediënten:
bamboespruiten, boter, bouillon, champignons, chinese kool, gemberpoeder, knoflook, lychees, meel, sherry, sojasaus en ui

Keuken:
Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Lamsvlees met ananas

Ingrediënten:
ananas, ananassap, boter, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, gemberpoeder, knoflook, lamspoot, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Tropisch
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Lamsnootjes op artisjokken

Ingrediënten:
armagnac, kalfszwezerik, lamsfilet, laurier, peterselie, salie en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Caldereta de cordero de la pastora - Gestoofd lamsvlees

Ingrediënten:
bloem, cognac, groene paprika, guindilla paprika, knoflook, lamsbout, olijfolie, peterselie, pimenton dulce, pimenton picante, tijm, ui, witte wijn, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Agnello primaverile alla griglia con peperonata e melanzane - Gegrild lam met paprika en auberginepurée

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, gele paprika, gemengde slabladeren, giorgios vinaigrette, knoflook, lamfilet, lamssaus, lente-ui, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, tomatenpassata, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Gevulde lamsbout met oregano, munt, knoflook & pijnboompitten

Ingrediënten:
ansjovis, broodkruim, citroenrasp, knoflook, lamsbout zonder been, munt, olijfolie, oregano, peper, peterselie, pijnboompitten, sultanarozijnen en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:

Côtelets d'agneau farcies au basilic - Gevulde lamskoteletten met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, basilicumsaus, boter, lamsbouillon, lamslapjes, lamsribstuk, peper, roze peperkorrels, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

anadolu kuzu pilavi - Lamspilav uit Anatoliê

Ingrediënten:
abrikozen, boter, bouillon, doperwten uit blik, gedroogde munt, groene paprika, kaneel, kerrie, lamsvlees, nootmuskaat, paprikapoeder, peterselie, rijst, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Şiş kebap - Vlees op stokjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, citroen, groene paprika, knoflook, lamsvlees, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, rode paprika, rozijnen, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Patatesli omlet - Omeletrolletjes

Ingrediënten:
aardappelen, ei, knoflook, lamsvlees, mosterd, olijfolie, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Toscaanse lamsbout

Ingrediënten:
doperwten, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, rozemarijn en tomaten uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Lunch uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Gekoelde lamskarbonade met munt-aspic

Ingrediënten:
kropsla, lamszadel, lente-ui en munt-aspic

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Dun gesneden lamsvlees met lente-ui

Ingrediënten:
knoflook, lamszadel, lente-uien, maïsolie, marinade voor lamsvlees, saus bij lamsvlees, sesamolie en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Lamsham in hooi, onder een hooikorst in de oven bereid

Ingrediënten:
bier, bloem, eiwit, grof zeezout, hooi, knoflook, lamsbout, peper, roomboter, water, wijn en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gigot à l'anglaise - Gepocheerde lamsbout met uien en kappertjes of een tomatensaus

Ingrediënten:
boter, coulis de tomates à la provençale, peterselie, sauce aux câpres, sauce soubise, voorjaarslamsbout, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees