lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in jouw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Agnello primaverile alla griglia con peperonata e melanzane - Gegrild lam met paprika en auberginepurée

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, gele paprika, slablad, giorgios vinaigrette, knoflook, lamfilet, lamssaus, lente-ui, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, tomatenpassata, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Lamb in Lettuce Parcels / Lam in sla-pakketjes

Ingrediënten:
basilicum, dipsaus voor lam in sla, gedroogde shii-takes, groene chilipeper, hoisinsaus, lamsfilet, lente-ui, munt, peper, plantaardige olie, slabladeren, sojasaus en taugé

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Oriental Lamb / Orientaals lam

Ingrediënten:
courgette, gele paprika, knoflook, lamfilet, lente-ui, peper, plantaardige olie, rode paprika, saus voor orientaals lam en waterkastanje in blik

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Lamb with Okra an Tomatoes / Lam met okra en tomaat

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, hete chilipoeder, knoflook, korianderpoeder, kurkuma, lamfilet, okra, plantaardige olie, poedersuiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:

Lamsrack met groene-kruidensaus

Ingrediënten:
ei, grove mosterd, kappertjes, knoflook, lamsrack, munt, olijfolie, peterselie, sjalot en witte wijnazijn

Keuken:
Nederlands
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Lammkarree mit Korianderpüree und Gemüse-Couscous / Lamscarré met korianderpuree en groentecouscous

Ingrediënten:
bleekselderij, couscous, fleur de sel, kerstomaat, korianderpuree, lamscarré, lamsjus, olijfolie, peper, rozemarijn, schil van ingelegde limoen, sjalotten en wortel

Keuken:
Frans / Duits / Noord-Afrikaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Gefüllte Milchlammschulter mit Lammbries und Artischocken / Gevulde zuiglamschouder met lamszwezerik en artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, boter, fleur de sel, gevogeltefarce, knoflook, lamsjus, lamszwezerik, morieljes, olijfolie, polenta, salieblaadjes, sjalot, zuiglamnieren, zuiglamsschouder en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Lamsham in hooi, onder een hooikorst in de oven bereid

Ingrediënten:
bier, bloem, eiwit, grof zeezout, hooi, knoflook, lamsbout, peper, roomboter, water, wijn en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Lamsvlees met kardemom

Ingrediënten:
garam masala, gemalen kardemom, lamsschouder, olie, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Lamskhoresh met rabarber

Ingrediënten:
arachideolie, boter, granaatappelsiroop, lamsvlees, munt, peterselie, rabarber, saffraan, ui en water

Keuken:
Iraans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Tandir - Lamsbout uit de oven

Ingrediënten:
citroensap, lamsbout, perkamentpapier, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Pure lamsbout

Ingrediënten:
boter, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper en water

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Et sote - Hete goulash

Ingrediënten:
boter, groene pepers, olie, peterselie, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Baked Lamb Chop Börek - Gebakken lamskotelet in filodeeg

Ingrediënten:
ei, filodeeg, korianderzaad, lamskotelet, olijfolie, papaverzaad, room, roze peperkorrels, tijm, ui, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Shoulder of Lamb with Hünkârbegendi (Sultan's Delight) & Pilaf - Lamsschouder met puree van gekruide en gegrilde aubergine en pilaf

Ingrediënten:
boter, citroenzuur, lamsniervet, lamsschouder met bot, olijfolie, pilafrijst, steenzout en sultans delight

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Lamsschouder

Ingrediënten:
lamsschouder, peper, tijm, zonnebloemolie en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Poitrine d'agneau soubise - Lamsborst met soubisesaus (Uiensaus)

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, boter, broodkruim, koolraap, lamsborst, peper, peterselie, prei, rozemarijn, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamstongetje op een bedje van venkel

Ingrediënten:
basilicum, boter, bouillon, lamstongen, peper, sherryazijn, tomaat, venkel, vetstof en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Lamsschenkel

Ingrediënten:
lamsschenkel, laurier, olijfolie, peper, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, water, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Restanten van een lamsbout

Ingrediënten:
ansjovis, citroenschil, lamsbout, groene olijven, lamsjus, olijfolie, peterselie, rode wijn, tomaten uit blik, ui en witte wijn

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepaneerde lamskoteletjes

Ingrediënten:
ei, lamskoteletjes, paneermeel, parmezaanse kaas, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden lamsvlees met jeneverbessen

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, lamsschouder met bot, rozemarijn, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Damesdij - kadin budu

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gemalen kaneel, gemalen komijn, kasseri, lamsvlees, plantaardige olie, ui, verse dille, versgemalen zwarte peper, water, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsgehakt met gemengde groenten in pompoentjes

Ingrediënten:
haricots verts, mager lamsgehakt, minipompoen, parmezaanse kaas, saffloerolie, suikermaïskorrels, ui, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees