lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in jouw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

kuzu eti - Lamsvlees

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, knoflook, lamsbout, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Gigot d'agneau de lait - Zuiglambout

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsglacé, knoflook, lamsbout, lamsfond, laurier, peper, prei, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Gebraden lamsbout

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, lamsbout, peterselie en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Lamskarbonade met mosterdsaus

Ingrediënten:
boter, droge rode wijn, franse mosterd, grove mosterd, lamsribkarbonade, olijfolie, peper, zetmeelvrij bindmiddel, zout en zoutarme runderbouillon

Keuken:
Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Gevulde groenten - Dolma

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, boter, courgette, granaatappelmelasse, knoflook, munt, puntpaprika, rode paprika, sumak, tomatem, turkse baldo, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Lamsbout met dadels

Ingrediënten:
boter, dadels, kaneel, lamsbout, peper en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Köfte - Gehaktballetjes

Ingrediënten:
casinobrood, ei, gember, groentebouillon, knoflook, lamsgehakt, melk, olie, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, tomaten-safraansaus en witte ui

Keuken:
Turks / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Lamsbout met bonenkruid - Bayram eti

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, lamsbout, olijfolie, pul biber, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Geroosterde lamsbout met aardappel en schorseneren

Ingrediënten:
aardappelen, boter, crème fraîche, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, rozemarijn, schorseneren, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Rosa Gebratene Lammkeule mit Pistazienreis und Aprikozen / Rose gebraden lamsbout met pistaches en abrikozen

Ingrediënten:
citroenschil, gebakken abrikozen, gember, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kweepeersap, lamsbout, maïzena, orientaalse lamskruiden, pistacherijst, rode wijn, tomatenpuree, wortel, zout en zure granaatappelsiroop

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Citroen-lamskoteletten

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, gemalen koriander, honing, knoflook, lamskotelet met bot, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Snack of tussendoortje uit Bouillon:

Dolma's met dille en lamsgehakt

Ingrediënten:
basmatirijst, citroensap, dille, griekse yoghurt, knoflook, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, ui en wijnbladeren

Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde lamsschouder

Ingrediënten:
bieslook, broodkruim, dragon, ei, knoflook, lamsschouder, peper, peterselie, pistache, witte wijn en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamszadel met groenteragout in een tijmsausje

Ingrediënten:
bouillon, broccoli, champignons, lamszadel, peper, raapjes, tijm, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Gehaktballetjes met kersencompote ofkersen op siroop

Ingrediënten:
bladpeterselie, boterhammen, kaneel, kersencompote, kersen op siroop, mager lamsvlees, peper, pijnboompitten, piment, plantaardige olie, tamarindepasta, ui en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kofta mishmisheya - Vleesballetjes in abrikozensaus

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde abrikozen, gemalen limoen, krenten, lamsgehakt, peper, piment, rozijnen, suiker, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Lamsvlees met courgette

Ingrediënten:
appel, bouillontablet, courgette, garam masala, ketjap manis, knoflook, lamsvlees, olie, peper, prei, rozijnen, ui, vleestomaat, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Spárgás bárányborda - Lamskoteletten met asperges

Ingrediënten:
aspergepunten, bloem, boter, champignons, lamskoteletjes, peper, peterselie, plantaardig vet, reuzel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Lunch / snack of tussendoortje uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsburgers met champignons

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, champignons, citroenrasp, kool, mager lamsgehakt, marjolein, mosterdsaus, peterselie, sinaasappelsap, snijpeterselie, volkorenbroodjes, volkoren broodkruim, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:

Gehaktballetjes met geroosterde pistachenoten

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, kaneel, knoflook, lamsgehakt, pistachenoten, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Cubaanse papas rellenas

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, broodkruim, chorizo, ei, frituurolie, knoflook, komijnpoeder, lamsgehakt, paprikapoeder, plantaardige olie, tomatenpuree, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Cubaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Schoonmoeders gehaktballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, bulgur, gedroogde tijm, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, lamsgehakt, olijfolie, paprikapoeder, pistachenoten, rode chilipeper, ui, walnoten, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Tajine met kefta, eieren en komijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cayennepeper, ei, gedroogde chilipeper, gedroogde munt, komijnzaad, lamsgehakt, ras el hanout, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Tajine met kefta & citroen

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, kaneel, komijnpoeder, korianderpoeder, lamsgehakt, paprikapoeder, stoofvocht, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees