lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in jouw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Pure lamsbout

Ingrediënten:
boter, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper en water

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Toscaanse lamsbout

Ingrediënten:
doperwten, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, rozemarijn en tomaten uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Costoline di agnello ripiene - Gevulde lamskoteletjes

Ingrediënten:
ei, fontina, gruyère, lamskoteletjes, olijfolie, paneermeel, parmaham, salie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Mediterrane courgettes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, extra vergine olijfolie, kaneel, knoflook, mager lamsgehakt, pijnboompitten, rozijnen, tomatenpuree, zongedroogde tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamstimbaaltjes

Ingrediënten:
arrowroot, courgette, extra vergine olijfolie, lamshaas, lamslende, magere melk, marjolein, oud broodkruim, rode paprika, tomatenpuree, witte peper en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsgehaktballen met twee-kleuren-paprikasaus

Ingrediënten:
ansjovispasta, bieslook, bleekselderij, extra vergine olijfolie, mager lamsvlees, spaanse peper, twee-kleuren-paprikasaus, volkoren broodkruim en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lamskoteletjes in azijn - costolette all'aceto

Ingrediënten:
kruidnagel, lamskoteletjes, olijfolie, peper, ui, verse bladpeterselie, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsbout met perenmosterd

Ingrediënten:
dijonmosterd, lamsachterbout, lente-ui, perenmosterd, saffloerolie en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsrollade gevuld met kip en wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, kerstomaten, kip-paddenstoelenvulling, lamsribstuk, morieljesaus, peterselie, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Abbacchio - Gebraden zuiglam uit Rome

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, knoflook, lamslende, lamsschouder, olijfolie, plantaardige olie, reuzel, rozemarijn, salie, wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Agnello primaverile alla griglia con peperonata e melanzane - Gegrild lam met paprika en auberginepurée

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, gele paprika, gemengde slabladeren, giorgios vinaigrette, knoflook, lamfilet, lamssaus, lente-ui, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, tomatenpassata, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Caldereta de cordero de la pastora - Gestoofd lamsvlees

Ingrediënten:
bloem, cognac, groene paprika, guindilla paprika, knoflook, lamsbout, olijfolie, peterselie, pimenton dulce, pimenton picante, tijm, ui, witte wijn, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Gevulde lamsbout met oregano, munt, knoflook & pijnboompitten

Ingrediënten:
ansjovis, broodkruim, citroenrasp, knoflook, lamsbout zonder been, munt, olijfolie, oregano, peper, peterselie, pijnboompitten, sultanarozijnen en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lam met crème de cassis

Ingrediënten:
bloem, boter, crème de cassis, kippenbouillon, lamslever, magere lamslende, rode wijnazijn, sjalotten, zout, zwarte bessenazijn en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsgehaktrol met olijven

Ingrediënten:
cayennepeper, eiwit, gedroogd broodkruim, knoflook, mager lamsgehakt, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijnazijn, tomatenpuree, ui en zwarte olijven

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Dubbele lamskoteletten met een barbecuesaus

Ingrediënten:
ananas, barbecuesaus en lamskoteletten

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamslende in preipakjes

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, kippenbouillon, lamslende, limoenrasp, limoensap, oregano, prei, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamskarbonaden met tuinbonen

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, lamslendekarbonade, prosciutto, rauwe ham, rode wijnazijn, saffloerolie, tomaten uit blik, ui en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Gehaktballen met linzen

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, extra vergine olijfolie, gedroogd broodkruim, kippenbouillon, knoflook, linzen, mager lamsgehakt, meiknol, parmezaanse kaas, rozemarijn, spaanse peper, ui, wortel en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsrug op een bedje van groen

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, grove mosterd, kerstomaat, knoflook, lamsrug, lente-ui, molsla, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, spinazie, tijm, volkoren broodkruim, waterkers, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamslende met appel

Ingrediënten:
droge cider, handappel, lamslende, salie, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, ui, vastkokende aardappel, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsgehakt met gedroogde abrikozen

Ingrediënten:
bruine fond, citroensap, dille, dillesaus, eiwit, gedroogde abrikozen, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, mager lamsgehakt, nootmuskaat, rode linzen, rozijnen, saffloerolie, ui, zonnebloempitten, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsworstjes aan pennen

Ingrediënten:
eiwit, extra vergine olijfolie, kappertjes, lamsbout, lamslende, lente-ui, magere yoghurt, oregano, oud brood, peterselie, rode wijnazijn, suiker, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamshaas gevuld met wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, extra vergine olijfolie, gedroogde cantharellen, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, lamszadel, lente-ui en tijm

Soort:
lamsvlees