lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in jouw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Diner / hoofdgerecht uit Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer:

Lammrücken im Salzmantel mit lauwarmem Artischocken-Bohnen-Gemüse - Lamsrug in zoutkorst met lauwe artisjok-bonen groente

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Lammrücken mit Kräuter / Lamsrug met kruiden (Dollase)

Ingrediënten:
boter, gelei van lamsfond, komijn-korianderkruim, kruidenbrood, kruidenmengsel grande caravan, lamsrugfilet, lavendel, rozemarijn en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Marokkaanse stoofpot

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, kaneel, knapperige salade, knoflook, komijnpoeder, koriander, lamsgehakt, olijfolie, tomatenblokjes in blik en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Sous-vide gegaarde lamsrugfilet

Ingrediënten:
knoflook, lamsrugfilet, munt, peper, rozemarijn en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamsfilet met een tijmsausje

Ingrediënten:
gemberpoeder, honing, knoflook, lamsfilet, peper, rode wijn, suiker, tijm, vetstof en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Sous-vide gegaarde lamsrugfilet

Ingrediënten:
knoflook, lamsrugfilet, munt, peper, rozemarijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gigot de pré-salé rôti - Gebonden lamsbout

Ingrediënten:
boter, bruine lamsfond, knoflook, lamsbout, niervet, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, sauce ragoût, ui, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Lamsstoofje in eiersaus

Ingrediënten:
bloem, citroen, eidooier, knoflook, lamsschouder, nootmuskaat, olie, peterselie, reuzel, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Lamskoteletjes met kriel, veldsla en basilicumolie

Ingrediënten:
appelciderazijn, basilcum, extra vierge olijfolie, knoflook, koolrabi, krieltjes, lamskotelet, rode peper, roomboter en veldsla

Keuken:
Nederlands
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Lammsattel mit Paprika-Ingwer-Kruste an provenzalischem Gemüsefächer / Lamszadel in paprika-gemberkorst op een waaier van Provencaalse groente

Ingrediënten:
aubergine, aubertginepuree, balsamicosaus, basilicum, courgettebloemen, frituurolie, groentewaaier, knoflook, lamszadel, olijfolie, paprika-gemberkorst, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Lamsrug met kruidenkorst en Foyotsaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, dijonmosterd, eidooier, foyotsaus, knoflook, lamsbot, lamsrug, olie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, ui, verse gemengde kruiden, vers witbroodkruim, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Gepocheerde lamsbout met salsa verde

Ingrediënten:
grof gemalen peper, knoflook, lamsbout, laurierblad, rozemarijn, salsa verde, soepgroenten, spaanse peper, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Lamsrack met Bretonse saus en bonen

Ingrediënten:
bonen-groente, bonenkruid, boter, bretonse saus, gevogeltefond, lamsrack, lente-ui, olie, peper, rode wijn, sjalotten, suiker, wit broodkruim en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Gegrilde lamsrug met kruidenkorst en abrikozensaus

Ingrediënten:
abrikozensaus, knoflook, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidenkorst, lamsrugfilet, olie, peper, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Langzaam gegaarde kruidige lamsbout

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, lamsbouillon, lamsbout, munt, peper, rode chilipeper, rozemarijn, specerijenpasta, ui, water en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamsfilet met tomatenroomsaus

Ingrediënten:
ei, tomaat, groene kruiden, knoflook, lamsfilet, olijfolie, peper, rode paprika, room en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Rosa Gebratene Lammkeule mit Pistazienreis und Aprikozen / Rose gebraden lamsbout met pistaches en abrikozen

Ingrediënten:
citroenschil, gebakken abrikozen, gember, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kweepeersap, lamsbout, maïzena, orientaalse lamskruiden, pistacherijst, rode wijn, tomatenpuree, wortel, zout en zure granaatappelsiroop

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Gevulde groenten - Dolma

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, boter, courgette, granaatappelmelasse, knoflook, munt, puntpaprika, rode paprika, sumak, tomatem, turkse baldo, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Lamsbout met bonenkruid - Bayram eti

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, lamsbout, olijfolie, pul biber, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Gebraden lamsbout

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, lamsbout, peterselie en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Gigot d'agneau de lait - Zuiglambout

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsglacé, knoflook, lamsbout, lamsfond, laurier, peper, prei, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Spárgás bárányborda - Lamskoteletten met asperges

Ingrediënten:
aspergepunten, bloem, boter, champignons, lamskoteletjes, peper, peterselie, plantaardig vet, reuzel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Citroen-lamskoteletten

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, gemalen koriander, honing, knoflook, lamskotelet met bot, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Gesudderde lamsschouder met tijm en appelstroop

Ingrediënten:
appelstroop, azijn, boter, knoflook, lamsschouder, laurierblad, peper, suiker, tijm, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / lamsvlees