soufflé

Zoek naar soufflé in jouw eigen kookboeken

Soufflé koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Soufflé au grand marnier

Ingrediënten:
bloem, boter, grand marnier, melk, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / soufflé
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Soufflé de grenouilles - Soufflé van kikkerbilletjes

Ingrediënten:
béchamelsaus, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, hollandaisesaus, kikkerbilletjes, paneermeel, peper, spinazie, waterkers, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Rijstsoufflé

Ingrediënten:
bouillon, eidooier, eiwit, kippenlevers, margarine, marsala, parmezaanse kaas, peper, rondkorrelrijst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
belegen geraspte kaas, bloem, boter, eidooier, eiwit, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soufflé
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Zoete soufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, melk, suiker en vanillemerg

Keuken:
Internationaal
Soort:
soufflé
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Chocoladesoufflé

Ingrediënten:
bloemsuiker, cacaopoeder, eieren, pure chocolade, room, rum en suiker

Soort:
soufflé
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Ramequins

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, kaas, melk, peper en zout

Soort:
soufflé
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Kersensoufflé

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, ei, kaneel, melk, morellen op sap, oud brood en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Perensoufflé

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, citroensap, citroenschil, ei, griesmeelpudding, magere kwark, peren en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
gemalen kaas

Soort:
soufflé
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Hamsoufflé

Ingrediënten:
ham en prei

Soort:
soufflé
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Champignonsouflé

Ingrediënten:
champignons, gemalen kaas en vetstof

Soort:
soufflé
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Pompoensoufflé

Ingrediënten:
bloem, citroensap, eierdooier, eiwitten, gemberwortel, kervel, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, pompoen, sinaasappelsap, vetstof en zout

Soort:
soufflé
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht / basisrecept uit Koken voor elke dag:

Basisbereiding soufflé

Ingrediënten:
bloem, eieren, melk, peper, vetstof en zout

Soort:
soufflé
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Kwark-fruit-soufflé

Ingrediënten:
boter, citroensap, citroenschil, ei, fruit uit blik, griesmeel, magere kwark en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Pommes calvados - Gevulde appels

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, abrikozenjam, appelafsnijsel, appelsaus, arrowroot, boter, broodkruim, calvados, cognac, eiwit, fruit, geklaarde boter, geschaafde amandelen, gestoofde appel, meringue, rum, suiker, verkruimelde bitterkoekjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Garnalensoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, droge sherry, ei, gerookte garnalen, paprikapoeder, peper, room, visbouillon, witte wijn en zout

Soort:
soufflé
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gerookte vissoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, gerookte vis, peper, peterselie, visbouillon, witte wijn en zout

Soort:
soufflé
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gerookte kipsoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gerookte kip, kerrie, kippenbouillon, sjalot en witte wijn

Soort:
soufflé
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé aux épinards et jambon - Spinaziesoufflé met ham

Ingrediënten:
boter, diepvriesspinazie, ei, gruyère, ham, lente-ui, peper, sjalot, soufflébasis, spinazie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Pommes soufflées, calvados: gestoofde appels

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, golden delicious, kaneelstokje en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé aux épinards et champignons - Spinaziesoufflé met champignons

Ingrediënten:
boter, champignons, diepvriesspinazie, ei, gruyère, lente-ui, peper, sjalot, soufflébasis, spinazie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Pistachesoufflé

Ingrediënten:
boter, citroensap, eidooier, eiwit, maïzena, melk, pistaches, suiker, vanillestokje en wijnsteenzuur

Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

hampignonsoufflé

Ingrediënten:
bloem, champignons, eieren, gekookte ham, melk, peper, vetstof en zout

Soort:
soufflé / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Avocadosoufflé

Ingrediënten:
avocado's, bloem, citroen, eierdooiers, eiwitten, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
soufflé / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Witloofflan

Ingrediënten:
eierdooiers, kalfsfond, nootmuskaat, peper, room, vetstof en witloof

Soort:
soufflé / groente