Pommes soufflées, calvados: gestoofde appels

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 758 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
soufflé

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Dilleboter

Serveersuggestie Dilleboter

Citroen-botersaus

Een recept uit  - Deutsche Küche

Mosterdboter

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Forel met citroenboter

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman