beslag/deeg

beslag/deeg

Zoek naar beslag/deeg in jouw eigen kookboeken

Beslag/Deeg koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pastei

Ingrediënten:
boter, gist, meel, melk, olie, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pelmeni

Ingrediënten:
meel, melk, olie en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
pasta/noodles / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Wafelbeslag

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Belgisch
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Buckweath dough

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, druivenpitolie, eidooier en volle melk

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Morito:

Deeg voor empanadillas basisrecept

Ingrediënten:
bloem, boter, olijfolie, polenta, volle melk, vulling naar keuze en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Beslag voor pannenkoek en wafels

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Recept uit Made in Sicily :

Pizzadeeg

Ingrediënten:
00-bloem, gist, melk, olijfolie, suiker en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Basisrecept uit Koude keuken:

Pastie-korstdeeg 2

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, reuzel, water en zout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Zoet boterdeeg voor taarten

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit en kristalsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basis boterdeeg voor taarten

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, eierdooier, kristalsuiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Harde-Wenerdeeg

Ingrediënten:
bakpoeder, witte basterdsuiker, citroenzest, ei, boter en zeeuwse bloem

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Fonceerdeeg

Ingrediënten:
bakpoeder, witte basterdsuiker, bloem, ei, roomboter en water

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Basisrecept uit Italiaanse patisserie:

Pasta frolla I - Zoet korstdeeg I

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, kristalsuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:

Zandtaartdeeg - pàte sucrée

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yang qiezi - Gevulde aubergines

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bier, chinese aubergine, ei, maïsmeel, ongebleekte witte bloem, vulling voor aubergines en water

Keuken:
Chinees
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter en ei

Keuken:
Frans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Amandeldeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijn paneermeel, gemalen amandelen, kristalsuiker en melk

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Bierbeslag Spaans

Ingrediënten:
bloem, blond pils, cayennepeper, spaans bier en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:

Soezendeeg - pâte à choux

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, suiker, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Zuurdesem

Ingrediënten:
bloem, gedroogde gist en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Verrijkt korstdeeg, makkelijk en heerlijk

Ingrediënten:
bloem, boter en eidooier

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Zanddeeg, simpel en smakelijk

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, ei en poedersuiker

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Recept uit Mixen mengen malen:

Verse pasta

Ingrediënten:
bloem en ei

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Basisrecept uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Pasteideeg

Ingrediënten:
atkins bake mix, boter, roomkaas en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Basisrecept uit Indonesie:

Deegvellen voor loempia's basisrecept

Ingrediënten:
bloem, eiwit, maïzena, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Pannenkoeken met lente-uitjes

Ingrediënten:
bloem, chinese zwarte azijn, knoflook, lente ui, olie, sesamolie, sherryazijn, sojasaus, suiker, wit sesamzaad en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
beslag/deeg