beslag/deeg

beslag/deeg

Zoek naar beslag/deeg in jouw eigen kookboeken

Beslag/Deeg koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pastei

Ingrediënten:
boter, gist, meel, melk, olie, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pelmeni

Ingrediënten:
meel, melk, olie en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles / beslag/deeg
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Wijndeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, olie, rode wijn, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yang qiezi - Gevulde aubergines

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bier, chinese aubergine, ei, maïsmeel, ongebleekte witte bloem, vulling voor aubergines en water

Keuken:
Chinees
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Recept uit Mixen mengen malen:

Verse pasta

Ingrediënten:
bloem en ei

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:

Soezendeeg - pâte à choux

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, suiker, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Taartdeeg

Ingrediënten:
bloem, droge gist, extra vergine olijfolie, reuzel, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Cornmeal batter

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, karnemelk, maizena, methylcellulose k100m en zout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Tempura-batter

Ingrediënten:
bloem, moutsiroop, rijstmeel, sake, vodka en zuiveringszout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Egg Yolk batter

Ingrediënten:
aardappelmeel van zoete aardappel, bloem, eidooier, ijswater, moutazijn, old bay specerijenmix, rijstzetmeel van kleefrijst en zout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Crispy Tempura batter

Ingrediënten:
bloem, maizena, ultra starch® gemodificeerd maiszetmeel, vodka, water en zuiveringszout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Whole Egg batter

Ingrediënten:
aardappelmeel van zoete aardappel, bier, ei en gedroogde gist

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Yeats batter

Ingrediënten:
bloem, trisol, verse gist en water

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Cider batter

Ingrediënten:
bloem, cider, ciderazijn, tapiocazetmeel, xanthan® en zuiveringszout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Beslag voor pannenkoek en wafels

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk, koud en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Bierbeslag Spaans

Ingrediënten:
bloem, blond pils, cayennepeper, spaans bier en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Basisrecept uit Hoe dan?!:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
bloem, droge gist, suiker, verse gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Pasteitjes met kerstomaatjes, mozzerella en rucola

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, kerstomaat, mozzarella en rucola

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Snack of tussendoortje uit Gevulde deeghapjes:

Naanpasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, droge gist, maanzaad, piment d'espelette, suiker, tomaat en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Basisrecept uit Koude keuken:

Pastie-korstdeeg 2

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, reuzel, water en zout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter en ei

Keuken:
Frans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta frolla - Zoet deeg met eidooiers

Ingrediënten:
bloem, eidooier, ijswater, kristalsuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Amandeldeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijn paneermeel, gemalen amandelen, kristalsuiker en melk

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Tempurabeslag

Ingrediënten:
bloem, ei en ijswater

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Sfinciunideeg

Ingrediënten:
bloem, droge gist, extra vergine olijfolie, suiker, volle melk, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Briochedeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist en melk

Keuken:
Frans
Soort:
beslag/deeg