beslag/deeg

beslag/deeg

Zoek naar beslag/deeg in jouw eigen kookboeken

Beslag/Deeg koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pastei

Ingrediënten:
boter, gist, meel, melk, olie, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pelmeni

Ingrediënten:
meel, melk, olie en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
pasta/noodles / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Beslag voor pannenkoek en wafels

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Recept uit Made in Sicily :

Pizzadeeg

Ingrediënten:
00-bloem, gist, melk, olijfolie, suiker en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Basisrecept uit Koude keuken:

Pastie-korstdeeg 2

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, reuzel, water en zout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basis boterdeeg voor taarten

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, eierdooier, kristalsuiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Zoet boterdeeg voor taarten

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit en kristalsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Buckweath dough

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, druivenpitolie, eidooier en volle melk

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Morito:

Deeg voor empanadillas basisrecept

Ingrediënten:
bloem, boter, olijfolie, polenta, volle melk, vulling naar keuze en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter en ei

Keuken:
Frans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Amandeldeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijn paneermeel, gemalen amandelen, kristalsuiker en melk

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:

Soezendeeg - pâte à choux

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, suiker, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Zuurdesem

Ingrediënten:
bloem, gedroogde gist en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Bierbeslag Spaans

Ingrediënten:
bloem, blond pils, cayennepeper, spaans bier en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Wafelbeslag

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Belgisch
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Pasteideeg

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bloem, boter, ei, invertsuiker, water en zout

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Pasteitjes met kerstomaatjes, mozzerella en rucola

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, kerstomaat, mozzarella en rucola

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Snack of tussendoortje uit Gevulde deeghapjes:

Naanpasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, droge gist, maanzaad, piment d'espelette, suiker, tomaat en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Ei-beslag

Ingrediënten:
bloem, ei en water

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Bierbeslag

Ingrediënten:
bier, bloem en ei

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Yeats batter

Ingrediënten:
bloem, trisol, gist en water

Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Recept uit Italië:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
gedroogde gist, olijfolie, patentbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Zoet Frans taartdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, instantgist, kristalsuiker, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Basisrecept uit Brits bakboek:

Hot water crust pastry

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta frolla - Zoet deeg met eidooiers

Ingrediënten:
bloem, eidooier, ijswater, kristalsuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Piedeeg

Ingrediënten:
bloem, melk, niervet en reuzel

Soort:
beslag/deeg