Bleu d‘auvergne

Bleu d‘auvergne wordt beschouwd als blauwschimmelkaas.

Alternatieve naam: blue d'auvergne.

Zoek naar bleu d‘auvergne in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bleu d‘auvergne in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bleu d‘auvergne recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bleu d‘auvergne:

Een recept uit  - de snelle keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit de snelle keuken:

Blauwekaascrème

Ingrediënten:
bleu d‘auvergne, boter, crackers, dadel, minimatze, toastje en triple sec

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Blauwekaasdressing

Ingrediënten:
blauwe kaas, bleu d‘auvergne, crème fraîche, extra vierge-olijfolie, knoflook, maytag blue, rodewijnazijn, roquefort, slagroom, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Avocadomousse

Ingrediënten:
avocado, blauwschimmelkaas en sojasaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop

Ingrediënten:
appelstroop, balsamicoazijn, bloem, blue d'auvergne, boter, bulgur, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, melk, peper, port, rode ui, walnoten, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Lunch uit California Dreamin':

Hollywoodsalade

Ingrediënten:
avocado, bindsla, blauwschimmelkaas, eieren en kippenbout

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Schimmelkaasdip

Ingrediënten:
bladpeterselie, blauwschimmelkaas, bleekselderij, mayonaise en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Toast met roquefort en walnoot

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, meergranenbrood, roomkaas, roquefort, verse peterselie en walnoten

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Blauwschimmelkaasfondue

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, calvados, emmentaler, gruyère, knoflook, maïzena en water

Keuken:
Zwitsers
Soort:
fondue / vegetarisch / kaas