In rum geweekte ananas

Zoek naar in rum geweekte ananas in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met in rum geweekte ananas in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste in rum geweekte ananas recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient in rum geweekte ananas:

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Rumtopf

Ingrediënten:
aalbessen, aardbeien, abrikozen, ananas, citrusvruchten, donkere rum, druiven, frambozen, fruit, kersen, mousserende wijn, peren, perziken, pitten, pruimen, rum, suiker, vijgen, vruchten en witte suiker

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Drinken uit Verrot lekker:

Rumtopf

Ingrediënten:
aardbeien, abrikozen, ananas, druiven, frambozen, kaneelstokje, kersen, peren, perziken, pruimen, rietsuiker, rum en vanillestokje

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Chocoladefondue

Ingrediënten:
appel, banaan, cake, cognac, fruit uit blik, geconfijte vruchten, in kirsch geweekte abrikozen, in rum geweekte vijgen, kersen, lange vingers, lichees, ontbijtkoek, peer, perzik, roggebrood, room, stemgember, toblerone en witbrood

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Vruchtengelei

Ingrediënten:
bladgelatine, fruit, fruitjes, kristalsuiker, rum en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit BioBudget:

Broodpuddinkjes

Ingrediënten:
abrikoos, citroen, cointreau, cranberries, krenten, melk, oud brood, roomboter, rozijnen, rum, sinaasappel, slagroom en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Marokkaanse ceremoniele taart

Ingrediënten:
bisquitgebak, chocolademousse, jam, karamelcrème, kokoscrème, meringue, oranjebloesemwater, rum, sinaasappelsap, suikerstroop, vanillecrème en fruit

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Appelstrüdel

Ingrediënten:
appelen, citroen, honing, kaneel, paneermeel, rozijnen, rum, strüdeldeeg en vetstof

Soort:
zoet
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kerstcake

Ingrediënten:
gedroogde abrikozen, amarenekersen, bakpoeder, bloem, bruine basterdsuiker, cognac, dadels, ei, hazelnoot, kaneel, kardemom, krenten, nootmuskaat, boter, rozijnen, rum, gekonfijte sinaasappelschil, sultana's en vanillesuiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Abrikozensorbet

Ingrediënten:
abrikozen, fijne tafelsuiker en witte rum

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta