Gepekelde groenten

Zoek naar gepekelde groenten in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gepekelde groenten in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gepekelde groenten recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gepekelde groenten:

Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Kumizakana - Proeverij van Japanse voorgerechten

Ingrediënten:
bamboescheuten in kombu, compote van zure kersen, daikon, daikonwortel, gepekelde groenten, miso, oos indische kers, physalis, rode zeebaars, spinazie met sesamdressing, visfilet en zeeslak

Keuken:
Japans / Internationaal
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Crudités

Ingrediënten:
aspergetips, dipsaus, nieuwe aardappel, paarse aardappel, rode radijs, sperziebonen, stamslabonen, suikererwt, witlof, witte radijs, wortel en yamboon

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Bijgerecht uit Stomen:

Voorjaarsgroenten

Ingrediënten:
broccoli, doperwt, groene asperge, meiraap, sperziebonen en spinazieblaadjes

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Wintergroenten

Ingrediënten:
crosne, groene kool, japanse andoorn, meiraap, paarse wortel, prei, rozemarijn, spruitjes, tijm, witte kool en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Rauwkost

Ingrediënten:
babymais, bleekselderij, bloemkool, bospeen, champignon, courgette, jonge sperziebonen, kerstomaat, minipompoen, paprika, peultjes, radijs en zoetzure uitjes

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

La grande insalata mista - Grote gemengde rauwe salade

Ingrediënten:
andijvie, artisjok, bindsla, bleekselderij, citroen, courgette, extra vergine olijfolie, gele paprika, groene kool, komkommer, kropsla, krulandijvie, lente-ui, radicchio, rode kool, rode paprika, rode radijs, rode ui, rode wijnazijn, rucola, savooiekool, tomaten, veldsla, venkel, witte radijs, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonen op z'n Toscaans

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, bruine linzen, gigantes, groene linzen, kidneybonen, knoflook, olijfolie, peper, pintobonen, salie, sojabonen, tuinboon, witte bonen, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tuinbonen met lente-ui

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, bruine linzen, gigantes, groene linzen, kidneybonen, knoflook, lente ui, olijfolie, peper, pintobonen, sojabonen, tuinboon, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gezouten varkensvlees met linzen

Ingrediënten:
bouquet garni, gezouten buikspek, gezouten varkensschenkel, jeneverbes, knoflook, koolraap, laurierblad, pastinaak, prei, puylinzen, raap, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwten met jalapeño's

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, bruine linzen, gigantes, groene linzen, jalapeñopeper, kidneybonen, kikkererwten, knoflook, olijfolie, peper, pintobonen, salie, sojabonen, tuinboon, witte bonen, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gemakkelijke basis bonensla

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, gedroogde bonen, kool, linzen, spinazie, spliterwten, tomaat en vinaigrette

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch