Koude tomatensaus

Zoek naar koude tomatensaus in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met koude tomatensaus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste koude tomatensaus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient koude tomatensaus:

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Spinatknödel

Ingrediënten:
bladspinazie, courgette, gebakken uitjes, aardappel, harde tarwegries, hazelnoten, jonge spinazieblaadjes, koude tomatensaus, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, spinaziepesto, tofu, zetmeel en zout

Soort:
vegan / noedels
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Spaghettini met tomatensaus

Ingrediënten:
boter, parmezaanse kaas, spaghettini en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfsnier Berry

Ingrediënten:
boter, champignons, gezouten ham, kalfsnier, peterselie, rode wijn en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Koolflan met tomatensaus

Ingrediënten:
boter, ei, melk, savooiekool, serranoham, tomatensaus en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Tomatenbulgur

Ingrediënten:
boter, bulgur, gemalen piment, kaneel, olijfolie, tomatensaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tortellini bolognese

Ingrediënten:
boter, ei, kalfsgehakt, mortadella, parmezaanse kaas, pastadeeg, rauwe ham en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Cake van kippenlevers

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, hanenkam, kervel, kippenlever, kippenniertjes, groene olijven, peterselie, tomatensaus en weidechampignon

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Eieren in potjes met sauzen

Ingrediënten:
boter, bruine sau met kruiden tomaat of champignons, ei, peper, sauce au cari, sauce soubise, tomatensaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Kaasbeignets met tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, frituurolie, gruyère, tomatensaus en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelen in tomatensaus uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, boter, buikspek, gruyère, tomatensaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gebakken eieren met rijst

Ingrediënten:
banaan, boter, ei, ontbijtspek, rijst, tomatensaus en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / eieren, kaas en zuivel / rijst
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Ham-soufflé

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, magere ham, kervel, parmezaanse kaas, peterselie, tomatensaus en weidechampignon

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Beignets van hardgekookte eieren

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, melk, tomatensaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / frituur