Zoetzure dipsaus

Zoek naar zoetzure dipsaus in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met zoetzure dipsaus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste zoetzure dipsaus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient zoetzure dipsaus:

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Snack of tussendoortje uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kiphapjes met pit

Ingrediënten:
boter, chilipeper, chorizo, ei, indonesische sauzen, kipfilet, knoflook, mangochutney, paprikapoeder, peper, rode paprika, sjalot, slagroom, suiker, tabasco, tomatenpuree, water, zelfrijzend bakmeel, zoetzure dipsaus en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte / bouillon
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht uit 101 ballen:

Quinoaballetjes met boerenkool

Ingrediënten:
boerenkool, citroen, dipsaus, ei, eikenbladsla, kokosolie, lijnzaad, lollo verde, paprikapoeder, quinoa, radicchio, tapioca, ui, vlaszaad, wortel, zeezout, zoete aardappels en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Baba ganoush

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, dipsaus, gerookt zout, peper en tahin

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Crudités

Ingrediënten:
aspergetips, dipsaus, nieuwe aardappel, paarse aardappel, rode radijs, sperziebonen, stamslabonen, suikererwt, witlof, witte radijs, wortel en yamboon

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gefrituurde vijfkruidenrolletjes

Ingrediënten:
aardappelmeel, dipsaus voor vijfkruidenrolletjes, eidooier, lente-uien, loempiavellen, maïsolie, marinade voor vijfkruidenrolletjes, sojasaus, sojavellen, varkensvlees, waterkastanje in blik en wontonvellen

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gekookte wontons uit Noord-China

Ingrediënten:
chinese kool, dipsaus, gedroogde garnalen, lente-uien, marinade voor gekookte wontons uit noord-china, medium dry sherry, paksoi, shaoxingwijn, tarwebloem, varkensgehakt, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Knoflook-tomatensaus

Ingrediënten:
dipsaus, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, passata, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / samengestelde boter
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Hummus

Ingrediënten:
citroensap, dipsaus, gedroogde kikkererwten, kikkererwten uit blik, olijfolie, peper, tahin en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Turks / Noord-Afrikaans
Soort:
vegan
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Mongoolse vuurpot

Ingrediënten:
champignons, chinese kippenbouillon, chinese kool, dipsaus voor mongoolse vuurpot, gember, knoflook, koriander, lamslende, lente-ui, peulen, rijstnoedels, rode paprika, spinazie en stevige tofu

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Gyoza

Ingrediënten:
bosui, dipsaus voor gyoza, gember, gyozavellen, kipgehakt, knoflook, maïzena, sesamolie, sojasaus, spitskool, varkensgehakt, water en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Geroerbakte noedels & taugé

Ingrediënten:
cellofaannoedels, dipsaus, geroosterde gezouten pindas, glasnoedels, groentebouillonpoeder, knoflookbieslook, koriander, lichte sojasaus, munt, olie, rawit, taugé, thaise sjalotjes, water, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde papaya

Ingrediënten:
chimichurri, citrusstrooisel, jerk-kruiden, munt-dipsaus, olie, papaya en thaise chilipasta

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch