Warme amuses of receptiehapjes: Sint Jakobsnoten in spek

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 14 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lepelhapje met gerookte zalm

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Pilaf met citroen en dille

delicious. magazine - 2011-05

Citroenvis met crispy dille

Een recept uit delicious. magazine - 2015-11

Bullar met citroen, dille en viskuit

Een recept uit delicious. magazine - 2015-04