Marsepein

Marsepein wordt beschouwd als zoete amandelpasta.

Alternatieve naam: amandelmarsepein.

Zoek naar marsepein in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met marsepein in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste marsepein recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient marsepein:

Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Berkenstam

Ingrediënten:
botercrème, harde wenerdeeg, kapselbeslag, koffielikeur, marsepein en mokkacrème

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Noix fourées

Ingrediënten:
amandelpasta, marsepein, suikerstroop en walnoten

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / koek en gebak
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Gevulde dadels

Ingrediënten:
marsepein, medjooldadels, oranjebloesemwater, pistachenootjes en poedersuiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pralines

Ingrediënten:
amandelen, chocolade, hazelnoten, marsepein en rozijnen

Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Luxe kerstkoekjes

Ingrediënten:
botercrème, chocoladehagelslag, chocolade hulstblaadjes, decoratiepilletjes, eiwit, kokos, marsepein en wellingtonspijs

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Clowns petit-fours

Ingrediënten:
botercrème, chocolade, frangipane, harde wenerdeeg en marsepein

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / nagerecht uit Honey & co:

Marsepeinkoekjes

Ingrediënten:
eiwit, gemalen amandelen, amandel, marsepein, poedersuiker, sinaasappel en zoete kruidenmix

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Kerstkaarsgebakjes

Ingrediënten:
bosbessenconfituur, botercrème, chocolade, duchessebeslag, frambozenconfituur, marsepein en witte fondant

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch