Franz Ziegler en Adrian Ehrbar - Magisch marsepein

Magisch marsepein

de inspiratiebron voor het maken van de mooiste marsepeinfiguren

Een boek van Franz Ziegler en Adrian Ehrbar

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Magisch marsepein, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Met Marsepein kun je in principe alles maken wat je maar wilt, mits je weet hoe. Magisch marspein is een cursus in boekvorm die je stapsgewijs de basics van het werken met marsepein laat zien.
Je leert dat de meeste figuren te maken zijn met een aantal basistechnieken en dat de mogelijkheden eindeloos zijn als je deze technieken en vormen eenmaal onder de knie hebt. Daarnaast besteedt Ziegler aandacht aan de voorbereiding: hoe maak je marsepein, hoe breng je het op kleur en hoe kun je nuances in de kleuren aanbrengen.

Franz Ziegler is patissier en een waar kunstenaar in het werken met marsepein. Zijn creaties zijn even eenvoudig als uniek en hij slaagt erin om de personages tot leven te brengen. Ze zijn brutaal, grappig, innovatief en eenvoudig. Elke component van een figuur wordt apart in beeld gebracht zodat ook beginners hoge ogen zullen gooien met hun marsepeinen creaties.

- Stap-voor-stapuitleg
- Basistechnieken inzichtelijk gemaakt
- Een onmisbare bron vol ideeën

Franz Ziegler is een internationaal bekende patissier die al enkele malen te gast was in het populaire tv-programma Life & Cooking.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken