Marinade 2

Zoek naar marinade 2 in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met marinade 2 in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste marinade 2 recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient marinade 2:

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesauteerde kippenlevertjes

Ingrediënten:
gember, kippenlevers, lente-uien, maïsolie, maïzena, marinade voor kippenlevertjes, medium dry sherry, saus bij kippenlevertjes, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken kip met peultjes

Ingrediënten:
chinese oestersaus, gember, kipfilet, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor kip, medium dry sherry, peultjes, shaoxingwijn, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Ayam Percik - Pittige barbecuekip

Ingrediënten:
asam gelugur, bakolie, citroengras, dikke kokosmelk, gedroogde pepers, gember, kemirinoten, kippenpoten, knoflook, marinade, rode pepers, sjalot, suiker, tamarindepulp, water en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kung Pao kip

Ingrediënten:
gember, kipfilet, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor kung pao kip, medium dry sherry, pinda’s, rode spaanse peper, saus bij kung pao kip, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Donggu shao ji - Stoofpot van paddenstoelen en kip

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde wolkenoren, gember, kippenbouillon, kippenvlees, lichte sojasaus, maïsmeel, marinade voor kip, rijstwijn, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Gong Bao Chicken

Ingrediënten:
chilipeper, gedroogd, gember, gong bao kip marinade, gong bao saus, kippenborst, knoflook, lenteui, olie, pinda's, geroosterd en schezuan peper

Soort:
gevogelte