Vinaigrettesaus met groene kruiden

Zoek naar vinaigrettesaus met groene kruiden in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vinaigrettesaus met groene kruiden in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste vinaigrettesaus met groene kruiden recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vinaigrettesaus met groene kruiden:

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Tomatensla

Ingrediënten:
mosterd, peper, peterselie, tomaten, ui, vinaigrettesaus en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Fondue van een visser

Ingrediënten:
citroen, creoolse rijst, kabeljauwfilet, kleine gepelde garnalen, krab, langoustines, mayonaise met kerrie, mayonaise met ui en peterselie, met noten gevulde olijven, met paprika gevulde olijven, mosselen, olijfolie, piccalilly, pickles, saffraan, tongfilet, tonijn uit blik, uitjes, vinaigrettesaus met gepocheerde hersenen, zalmfilet, zoetzure augurk, zonnebloemolie, zure augurk en zure roomsaus

Keuken:
Mediterraans
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfsrolletjes "Provence"

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, ei, kalfsvlees, kerrie, knoflook, mayonaise, peterselie, rauwe ham, sinaasappel, sla, vinaigrettesaus, walnoten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Koude gevulde koolrolletjes

Ingrediënten:
bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, karwijzaad, knoflook, komkommer, kookvocht van kool, koolbladeren, kummel, mager gerookt spek, olie, peper, peterselie, reuzel, rijst, rozemarijn, runderbouillon, salie, tomaat, ui, verse worst, vinaigrettesaus, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Sauce verte

Ingrediënten:
bieslook, kervel, marjolein, mayonaise, peterselie, salie, spinazie en waterkers

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Gepeperde duivelsalade

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroenmelisse, citroensap, dille, dragon, gele paprika, gevulde olijven, groene peper, kervel, olijfolie, peterselie, pimpernel, rauwe ham, rode peper, waterkers, wijnzuurkool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Groenteterrine met kruidensaus

Ingrediënten:
bladgelatine, crème fraîche, gelatinepoeder, groene asperge, kerstomaat, minicourgette, peper, snijbiet, sperziebonen, spinazie, verse basilicum, verse kervel, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente / paté/terrine
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Zeebanket met citroengras - pad po taek

Ingrediënten:
bai horapa, bamboescheuten, citroengras, coquilles, garnalen, groene paprika, kokosmelk, mosselen, nam pla, nam prik gaeng keow wan, olie, suiker, ta krai, thaise groene kerriepasta, thaise vissaus, verse basilicum en visfilet

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren