Kalfskop met vinaigrette

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 213 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 264 voor de bereiding van “vinaigrettesaus, blz 264”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zure saus met eierdooiers en bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Zure saus gebonden met bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Artisjokbodems als bijgerecht

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Brood zonder kneden

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made