Plakjes spekvet

Zoek naar plakjes spekvet in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met plakjes spekvet in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste plakjes spekvet recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient plakjes spekvet:

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Fazantenpastei

Ingrediënten:
bruine fazantenfond, cognacboter, ei, fazantenlever, fazantenvlees, ganzenlever, jeneverbessen, kalfsvlees, laurier, madeira, peper, plakjes spekvet, rode wijn, sjalot, spekvet, truffel, varkenslever, varkensvlees, vet, vierkruidenmengsel, voorgerecht en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / pastei
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Boekweitpannenkoeken met spek

Ingrediënten:
boekweitmeel, gezouten spek, gist, karnemelk, kristalsuiker, melk, reuzel, spekvet, tarwebloem en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Bonenpuree - refried beans - refritos

Ingrediënten:
belegen kaas, brothy beans, crème fraîche, knoflook, kooknat, olla beans, reuzel, spekvet, ui, zout en zure room

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Stevige tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, italiaanse pomodori, knoflook, peterselie, spekvet, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Zuurkool op traditionele wijze - choucroute à l´ancienne

Ingrediënten:
casselerrib, doorregen spek, droge riesling, gekookte worst uit morteau, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, knoflook, kruidnagel, kummel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool, rookworst uit montbéliard, spekzwoerd, tijm, ui, varkenspoot en winterpeen

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Fejoada completa - Vlees en bonen

Ingrediënten:
farofa de mandioca, gedroogd rundvlees, gerookte ossentong, knoflook, linguica, peper, rode chilipeper, rundernekvlees, spekvet, tomaat, ui, varkensworstjes, zout en zwarte bonen

Keuken:
Braziliaans
Soort:
stoofgerecht