Gerookte varkensfricandeau

Zoek naar gerookte varkensfricandeau in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gerookte varkensfricandeau in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gerookte varkensfricandeau recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gerookte varkensfricandeau:

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Varkensvlees à la paysanne

Ingrediënten:
knoflook, paprikapoeder, peper, reuzel, varkensfricandeau en zout

Keuken:
Frans
Soort:
broodbeleg / varkensvlees
Serveersuggestie Crockpot: Pulled pork

Recept van Lovemyfood.nl:

Crockpot: Pulled pork

Ingrediënten:
appelciderazijn, bruine suiker, chilipoeder, franse mosterd, knoflookpoeder, paprikapoeder, peper en zout, tomatenketchup, uipoeder, varkensfricandeau, water en worcestersaus

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken varkensvlees met visaroma uit Sichuan

Ingrediënten:
bamboe uit blik, gember, hamlappen, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor gebakken varkensvlees, medium dry sherry, rijstazijn, saus bij gebakken varkensvlees, shaoxingwijn, sichuan chilipasta, sojaolie, varkensfricandeau, varkenslende, waterkastanje in blik, witte wijnazijn en wolkenorde

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
augurk, kalfsfricandeau, kappertjes, mayonaise, tonijn uit blik en varkensfricandeau

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Serveersuggestie Crockpot: varkens stoofpotje met crème fraîche

Recept van Lovemyfood.nl:

Crockpot: varkens stoofpotje met crème fraîche

Ingrediënten:
blikje tomatenpuree (, cayennepeper, crème fraîche, gehakte peterselie (voor garnering), grote winterwortel in plakjes, haricots verts gehalveerd, kippen bouillonblokje, knoflook fijngehakt, laurierblaadje, milde paprikapoeder, rode paprika in grove stukken, uitjes grof gesnipperd en varkens fricandeau

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Amerikaanse varkensbout

Ingrediënten:
kruidnagel, plantaardig vet, reuzel, suiker, varkensfricandeau, water, whisky, witte peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
broodbeleg / varkensvlees
Serveersuggestie Even stoer doen: jambon pressé

Recept van Wateetons:

Even stoer doen: jambon pressé

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, dextrose, gemalen witte peper, hamblokjes, ijsgruis, kinnebakspek, kummel, mager rundvlees, mager varkensvlees en majoraan