Gesuikerde viooltjes

Gesuikerde viooltjes wordt beschouwd als viooltjes.

Zoek naar gesuikerde viooltjes in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gesuikerde viooltjes in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gesuikerde viooltjes recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gesuikerde viooltjes:

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met viooltjes

Ingrediënten:
basisrecept voor zoete macarons, botercrème met viooltjes, gesuikerde viooltjes en paarse voedingskleurstof

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Monte bianco

Ingrediënten:
cacao, fijne kristalsuiker, gesuikerde viooltjes, kastanje, melk, rum, slagroom, venkelzaad en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Dranken / drinken uit De Joodse keuken:

Geurige waters

Ingrediënten:
gedroogde meloenpitten, water, oranjebloesems, rozenblaadjes en viooltjes

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Recept uit Thermomix Feest:

Red Lion

Ingrediënten:
citroensap, fruitsap, gin, grand marnier, sinaasappel en viooltjes

Soort:
cocktails
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Pavlova

Ingrediënten:
aardbeien, marshmalloschuim, passiefruit, passiefruitmeringue, passiefruitwrongel, slagroom en viooltjes

Keuken:
Amerikaans / Internationaal / Nieuw-Zeelands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Blossom Salad

Ingrediënten:
abrikoos, baby-artisjok, bosviooltjes, limoensap, olijfolie, rozenblaadjes, veldsla en viooltjes

Soort:
salade
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

HOP

Ingrediënten:
bloemen

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Bloemenmousse - mousse di pratoline

Ingrediënten:
bloem van moerasspirea, bloem van wormkruid, brood, citroensap, eetbare bloemen, majoraanbloem, mascarpone, melk, peper, viooltjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch