KORST• 150 g (volkoren) bloem • zout • komijn • 150 g (volle) kwark • 5 eetl. olijfolie • klont roomboter, om in te vetten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 67 in Elke dag lekker eten .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geurige waters

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Macarons met viooltjes

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Nieuwe ontdekkingen #15

Een recept uit Isabel

Langzaam gegaarde grote garnalen met prei en kaviaar

Een recept uit  - Story on a Plate