Kardoenstengels

Kardoenstengels wordt beschouwd als kardoen.

Zoek naar kardoenstengels in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kardoenstengels in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kardoenstengels recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kardoenstengels:

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Kousksi bil ghalmi - Couscous met schapenvlees

Ingrediënten:
aardappelen, couscous, gemalen rozenblaadjes, gezouten boter, harissa, kaneelpoeder, kardoenstengels, kikkererwten, koolraapjes, olijfolie, paprikapoeder, schapenvet, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Tunesisch
Soort:
schapenvlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groenten uit de tuin

Ingrediënten:
artisjok a la barigoule, bloemkool, kardoen, koolzaadolie, paprika, geel en rood, venkel en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Jonge kardoens

Ingrediënten:
broodkruim, kardoen, knoflook, olijfolie, verse peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Kardoen in vinaigrette

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kardoen, verse peterselie, wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:

Rode-bonensalade met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, chorizo, citroensap, kardoen, olijfolie, oregano, rode kidneybonen, rode ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Fritto misto uit piemonte

Ingrediënten:
bitterkoekjes, artisjokharten, aubergine, citroen, ei, handappels, kalfslever, kardoen, kipfilet, kruidenbloem, lamskoteletten, olijfolie en runderlende

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / voorgerecht uit Italië:

Bagna caôda - Knoflook-ansjovisdip

Ingrediënten:
ansjovisfilet, babyartisjok, bleekselderij, bloemkool, boter, kardoen, knoflook, koolblad, koolraap, olijfolie, paprika en venkel

Keuken:
Italiaans