Bresse blue

Bresse blue wordt beschouwd als blauwschimmelkaas.

Zoek naar bresse blue in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bresse blue in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bresse blue recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bresse blue:

Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Parmaham, rucola en blauwe kaas

Ingrediënten:
bladpeterselie, blauwgeaderde kaas, bresse blue, cambazola, gedroogde pasta, kerstomaat, lasagnette, marsala, olijfolie, pappardelle, parmaham, rucola, sherry, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Avocadomousse

Ingrediënten:
avocado, blauwschimmelkaas en sojasaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Lunch uit California Dreamin':

Hollywoodsalade

Ingrediënten:
avocado, bindsla, blauwschimmelkaas, eieren en kippenbout

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Toast met roquefort en walnoot

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, meergranenbrood, roomkaas, roquefort, verse peterselie en walnoten

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / kaas
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Schimmelkaasdip

Ingrediënten:
bladpeterselie, blauwschimmelkaas, bleekselderij, mayonaise en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Kaascrispies

Ingrediënten:
acaciahoning, blauwschimmelkaas, brie, druiven, geitenkaas, gorgonzola, pistachenootjes, stilton, vijg, volkorencrackers en zachte kaas

Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Blauwschimmelkaasfondue

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, calvados, emmentaler, gruyère, knoflook, maïzena en water

Keuken:
Zwitsers
Soort:
fondue / vegetarisch / kaas