Japans aardappelzetmeel

Japans aardappelzetmeel wordt beschouwd als aardappelzetmeel.

Zoek naar japans aardappelzetmeel in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met japans aardappelzetmeel in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste japans aardappelzetmeel recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient japans aardappelzetmeel:

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht / snack of tussendoortje / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Kleefrijstschijfjes - mochi

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, japans kleefrijstmeel, maïzena, mochiko, water en zout

Keuken:
Japans / Amerikaans
Soort:
rijst
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:

Belugakaviaar van linzen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, belugalinzen, groentebouillontablet en ketjap manis

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Quail

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, confit-cure-mengsel, frituurolie, kwartel en quatre épices

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Focaccia

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakkersgist, olijfolie, provençaalse kruiden en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Zoetzure saus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, chinkiangazijn, fijne tafelsuiker, lichte sojasaus, shaoxingwijn en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Song shu yu - Eekhoornvis in zoetzure saus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, doperwten, dubbelgeconcentreerde tomatenpuree, gedroogd aardappelzetmeel, marinade voor eekhoornvis, pijnboompitten, saus bij eekhoornvis, water, zeebaars en zeebrasem

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vis
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Eenvoudige eekhoornvis

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, doperwten, gedroogd aardappelzetmeel, marinade voor eekhoornvis, pijnboompitten, saus bij eekhoornvis, tomatenpuree, water en zeebrasem

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vis