Kai yang chao cai - Shanghai-paksoy met gedroogde garnalen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 192 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Gang:
diner / bijgerecht
Soort:
bouillon / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Xia ren chao dan - Goudgele roereieren met garnalen

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Eenvoudige eekhoornvis

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Fu rong can dou - Hibiscusbloesemeiwit met verse tuinbonen

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Song shu yu - Eekhoornvis in zoetzure saus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken