Marinade voor geroerbakte stukjes vis

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 145 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Chileens / Shanghai
Soort:
vegan / marinade

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Boerenkwarksouffle met vanille en het konfijtvocht van citrusfruit

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Kokossouflé met een crémeux van mais, kokoscoulis en frozen meringue

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Fu rong can dou - Hibiscusbloesemeiwit met verse tuinbonen

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Long jing xia ren - Geroerbakte garnalen met longtingthee

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken