E. Kazuko, Y. Fukuoka, Emi Kazuko, C. Robertson en J. Hosegood - De Japanse keuken

De Japanse keuken

een tijdloze keuken: tradities, technieken, ingredienten en recepten

Een boek van E. Kazuko, Y. Fukuoka, Emi Kazuko, C. Robertson en J. Hosegood

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Japanse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In dit boek vindt u de tradities, technieken, ingrediënten en recepten van de tijdloze Japanse keuken.
Alle onderdelen van een klassieke Japanse maaltijd komen aan bod: rijst en sushi, soep en noedels, groente en zeewier, bonen, tofu en eieren, vis- en schaal- en schelpdieren, vlees en gevogelte en desserts.
De gerechten zijn gebaseerd op natuurlijke producten en worden met typerende eenvoud en met oog voor detail beschreven. Mede hierdoor zal dit boek zeer gewaardeerd worden door de ware liefhebber en door mensen die interesse hebben in de Japanse keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken