Lamsschouder

Lamsschouder wordt beschouwd als lamsvlees.

Alternatieve naam: schouderstuk van lam.

Zoek naar lamsschouder in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lamsschouder in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste lamsschouder recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lamsschouder:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Tarbais beans

Ingrediënten:
bacon, bruine lamsfond, bruine varkensfond, calciumchloride, eendenvet, lamsschouder, knoflook, lamsschouder, tijm, ui, witte tarbais bonen en zwarte peperkorrels

Soort:
groente
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Lamsschouder

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, knoflook, kweeperengelei, lamsschouder en venkelzaad

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gebraden lamsschouder

Ingrediënten:
knoflook, lamsschouder, olijfolie en rozemarijn

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Merguez

Ingrediënten:
cayennepeper, fijn zeezout, harissa, kaneel, knoflookpoeder, lamsborst, lamsdarm, lamsschouder, paprikapoeder edelsusz, poedersuiker, schaapsdarm, venkelzaad, waterui en zwarte peper

Keuken:
Noord-Afrikaans / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / worst
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Merguez

Ingrediënten:
chilipepervlokken, fijn zeezout, gedroogde rozenknopjes, harissa, kaneel, knoflook, komijnzaad, lamsdarm, lamsniervet, lamsschouder, rozenwater, venkelzaad, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Kuzu kebabi - Lamskebab

Ingrediënten:
citroensap, cognac, lamsschouder, perkamentpapier, tijm, tomatenpuree, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees