Lamsschouder, langzaam gebraden, met salie

Je vindt dit recept op pagina 108 in delicious. magazine - 2011-10 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Daube de mouton - Gestoofd lams- en schapenvlees met wijn, champignons, wortel, ui en kruiden

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Abbacchio - Gebraden zuiglam uit Rome

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

lamb stock

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Lamsvlees gestoofd met ham en rode paprika

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!