Lamsschouder (slow gebraden) met parmezaanpolenta

Je vindt dit recept op pagina 102 in delicious. magazine - 2009-06 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Uien gevuld met lamsvlees en spinazie

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Pilaf de mouton à la Catalane - Stoofpot van lams- of schapenvlees met rijst, uien en tomaten

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Runderhaas gevuld met olijventapenade

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Ragu pasta

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!