Confit van eendenbout met pommes sarladais

Zoek naar confit van eendenbout met pommes sarladais in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met confit van eendenbout met pommes sarladais in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste confit van eendenbout met pommes sarladais recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient confit van eendenbout met pommes sarladais:

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Garbure

Ingrediënten:
aardappel, eendenkarkas, eendenvet, gekonfijte eendenbout, groene kool, hambot, meiknol, prei, rookspek, tuinbonen, ui, witte bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

confit de canard

Ingrediënten:
aardappels, eendenbouten, eendenvet, groene asperges, knoflooktenen, laurierblaadjes en peper en zout

Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met eend en meiknolletjes

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, brood, gekonfijte eendenbout, meiknol, nootmuskaat, peper, sjalot en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / crumble/gratin
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Confit Sarladaise

Ingrediënten:
aardappel, eendenbout, eendenorganen, eendenvet, ganzenvet, knoflook, laurier, peper, peterselie, reuzel, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm en zeezout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Cassoulet

Ingrediënten:
confit de canard, grof gemalen peper, grof zeezout, hambeen, ingelegde eendenbout, knoflook, laurierblad, saucisse de toulouse, ui, varkensbraadworst, varkensnek, varkensrib, varkenszwoerd, verse tijm, witte lingot-bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - 101 ballen

Lunch / snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Krokante eendenbonbons

Ingrediënten:
aardappel, bloem, eendenbouten, ei, eidooier, frituurolie, hoisinsaus, tijm, vers broodkruim, volle melk, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
gevogelte