Garbure

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 126 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte
Bereidingstijd:
180 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Met kleefrijst gevulde eend

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Eend met gember en ananas

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Eend, geroosterd, met knapperige aardappels en portjus

delicious. magazine - 2010-13

Eend, geroosterde, met knapperige aardappels en portjus

delicious. magazine - 2010-13