Licht gezouten ham

Licht gezouten ham wordt beschouwd als gezouten ham.

Zoek naar licht gezouten ham in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met licht gezouten ham in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste licht gezouten ham recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient licht gezouten ham:

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gekookte ham Porte Maillot - jambon à la Porte Maillot

Ingrediënten:
basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kleefrijstvulling

Ingrediënten:
bamboe uit blik, gedroogde chinese champignons, gedroogde garnalen, kleefrijst, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, sojaolie, varkensvlees, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Croque Madame

Ingrediënten:
boterhammen, dijonmosterd, eieren, bloem, melk, nootmuskaat en ham

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:

Pekingsoep

Ingrediënten:
droge sherry, ei, kippenbouillon, knoflookbieslook, lichte sojasaus, rijstazijn, shiitake, suiker, tahoe, varkensvlees en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Ontbijt uit Wereldbroodjes:

Eggs Benedict

Ingrediënten:
azijn, citroensap, eidooier, eieren, engelse muffins, boter, boter en ham

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde gans - oca farcita

Ingrediënten:
appel, boter, bouillon, gans, gedroogde pruimen, ham, hazelnoot, salsicce, spek en tamme kastanje

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Garnituur voor Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, braadworst, gerookte varkensschouder, gerookt spek, gezouten ham, gezouten spek, laurier, montbéliard worst en straatsburger knakworst

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / garnituur