Banaan-peper

Banaan-peper wordt beschouwd als milde chilipeper.

Zoek naar banaan-peper in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met banaan-peper in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste banaan-peper recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient banaan-peper:

Een recept uit  - Gemüse!

Snack of tussendoortje uit Gemüse! :

Geitenkaas-vijgenpasta

Ingrediënten:
amandelmoes, banaan, knoflook, peper, verse geitenkaas en zout

Keuken:
Orientaals
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kerriekwark

Ingrediënten:
banaan, cayennepeper, engelse kerriepoeder, kwark, melk, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Raw Chocolate Mousse

Ingrediënten:
aardbeien, agavesiroop, avocado, banaan, dadel, frambozen, kokosolie, kokosrasp, pistachenoten, rauwe cacaopoeder, rode peper, rozenwater, vanillestokje en zeezout

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Banaanbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, banaan, bloem, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken zwarte bonen met kerrie

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, banaan, chilipeper, gele bakbanaan, gemberwortel, kerrieblad, kidneybonen, olijfolie, peper, pintobonen, tomaten, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Gevulde kropsla

Ingrediënten:
azijn, banaan, cognac, gemberpoeder, grapefruit, kippenvlees, knoflookpoeder, kropsla, olie, rozijnen, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken bonen op z'n Braziliaans

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, banaan, chilipeper, gele bakbanaan, gemberwortel, kidneybonen, olijfolie, peper, pintobonen, tijm, tomaten, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Braziliaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Pom met kip

Ingrediënten:
groene banaan, kip, kokosmelk, maggiblokjes, piccalilly, pomtayer, selderij, suiker en witte peper

Keuken:
Surinaams
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis met bananen - pilitode

Ingrediënten:
arachideolie, banaan, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, gemberwortel, goela djawa, kerrie djawa, koenjit, komkommer, kurkuma, laos, limoensap, makreelfilets, rode spaanse peper, sambal oelek en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Brazilliaanse bonen met rijst

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, banaan, chilipeper, gele bakbanaan, gemberwortel, groentebouillon, kidneybonen, langkorrelrijst, olijfolie, peper, pintobonen, tijm, tomaten, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Braziliaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Exotische salade

Ingrediënten:
banaan, cayennepeper, citroen, gemberpoeder, kerriepoeder, ketchup, kipfilets, kippenbouillon, mayonaise, paprika, peper, rijst, yoghurt en zout

Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Groene-bananenguacamole

Ingrediënten:
banaan, crème fraîche, knoflook, koriander, limoen, peterselie, pistachenoten, rietsuiker, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bakbanaan, gegrild

Ingrediënten:
bakbanaan, bonensalsa, chili pico de verde, chilipoeder, chipotlepasta, groene olijvenmojo, jerkkruiden en kruidenolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde banaan

Ingrediënten:
banaan, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kokoschutney, kokosrasp, notenchutney, paneermeel, pindasaus "southern style", tomatillosalsa, zoete yoghurtsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Kerriesaus

Ingrediënten:
appel, banaan, boter, kerrie, peper, room, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
saus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalkoenreepjes met ananas en rozijnen

Ingrediënten:
ananas, ananassap, appelen, banaan, gemberbolletjes op siroop, gembersiroop, kalkoenfilet, kerriepoeder, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, peper, rozijnen, uien, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rokerig gebakken zwarte bonen

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, banaan, chilipeper, gele bakbanaan, gerookte tofu, gerookt-paprikapoeder, kidneybonen, knoflook, olijfolie, peper, pintobonen, tijm, tomaten, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Braziliaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kip met bakbanaan

Ingrediënten:
banaan, banaanbeignet, bloem, boter, braadkip, droge witte wijn, gebakken banaan, groene kruiden, kerriepoeder, kippenbouillon, kokospoeder, laurier, peper, rijst bij kip met bakbanaan, room, tijm, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / gevogelte