Varkensnekfilet

Varkensnekfilet wordt beschouwd als varkensnek.

Alternatieve naam: varkensnekvlees.

Zoek naar varkensnekfilet in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met varkensnekfilet in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste varkensnekfilet recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient varkensnekfilet:

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Gekruide varkensnek met goudbessenrelish

Ingrediënten:
annattozaad, banaansjalot, ciderazijn, gedroogde chipotlepeper, gedroogde oregano, gemalen piment, gember, goudbessen, grof zeezout, jalapeñopeper, knoflook, koriander, kruisbessen, limoen, mirin, olijfolie, rode chilipeper, sake, sinaasappelsap, ui, varkensnekfilet, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Gulle Duitse Schnitzels

Ingrediënten:
bloem, citroen, geklaarde boter, grof paneermeel, melk en varkensnekfilet

Keuken:
Duits / Maleisisch
Soort:
vlees / boter en olie
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Hertenleverpaté

Ingrediënten:
bacon, boter, cognac, ei, hertenlever, sjalot, varkensnekvlees en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Salsiccia

Ingrediënten:
fijn zeezout, knoflookpoeder, varkensbuiik, varkensdarm, varkensnek, venkelzaad, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
inmaak / worst
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Pulled pork

Ingrediënten:
basterdsuiker, gerookt paprikapoeder, olijfolie, varkensnek, varkensschouder en zout

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Schwedische Bierwurst - Zweedse bierworst

Ingrediënten:
druivensuiker, foelie, gemberpoeder, groene peperkorrels, knoflookpoeder, kruidnagel, lamsdarm, nitrietpekelzout, paprikapoeder edelsusz, roze peperkorrels, schaapsdarm, startercultuur voor droge worst, varkensnek, varkensschenkel, varkensschouder, vet spek, water, witte peperkorrels en zwarte peperkorrels

Keuken:
Zweeds / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / varkensvlees / worst
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Chorizo

Ingrediënten:
anchochilipoeder, fijn zeezout, knoflookpoeder, komijn, oregano, pimenton de la vera dulce, pimenton de la vera picante, varkensbuik, varkensdarm, varkensnek, water en zwarte peper

Keuken:
Spaans / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / worst
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Varkensrillettes

Ingrediënten:
buikspek, doorregen rookspek, reuzel, schenkel, tijm, ui, varkensnek, varkensvet en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Lewerkneples - Quenelles van lever

Ingrediënten:
ei, geklaarde boter, gerookt spek, nitrietzout, peper, peterselie, tarwegries, ui, varkensnek, varkenslever, varkensnek, varkensschouder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Wiener Würstchen - Weense worst

Ingrediënten:
citroensap, fijne rib, fijn zeezout, gemalen foelie, gemalen koriander, ijsblokjes, kalfsvlees, knoflookpoeder, lamsdarm, paprikapoeder edelsusz, rundvlees, schaapsdarm, varkensbuik, varkensnek en witte peper

Keuken:
Oostenrijks / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / worst
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Paté van konijn met rozemarijn

Ingrediënten:
ei, gember, kippenlever, konijn, quatre épices, room, rozemarijn, sjalot, varkensnek, witbrood, witte port en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Met lekkere dingen gevulde kalkoen

Ingrediënten:
armagnac, doorregen rookspek, kalfsvlees, kastanjes, knoflook, olijfolie, pistachenootjes, sjalotten, slagroom, spek, varkensnek en witte port

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Cassoulet

Ingrediënten:
confit de canard, grof gemalen peper, grof zeezout, hambeen, ingelegde eendenbout, knoflook, laurierblad, saucisse de toulouse, ui, varkensbraadworst, varkensnek, varkensrib, varkenszwoerd, verse tijm, witte lingot-bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Gevogelte, ontbeend en gevuld

Ingrediënten:
boter, cognac, eend, ei, fazant, foie gras, kalfsfilet, kalkoen, kip, kippenlever, port, truffel en varkensnek

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte