Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Haan in chambertin
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouquet garni, chambertin, cognac, haan, rode bourgogne, rookspek, suiker, witte champignons en zilveruitjes
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Chambertin wordt beschouwd als rode bourgogne.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chambertin in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chambertin:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Drinken / aperitief uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Buffet / drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Recept uit Speisekammer:
Drinken uit Nigella Express:
Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2006-12:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit delicious. magazine - 2007-13:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit delicious. magazine - 2011-11:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-06:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-04:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:
Recept uit de zilveren lepel: