Lavendelhoning

Lavendelhoning wordt beschouwd als honing.

Zoek naar lavendelhoning in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lavendelhoning in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste lavendelhoning recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lavendelhoning:

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tea cakes met lavendel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde lavendel, honing, kaneel, lavendelhoning, poedersuiker, taart, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Schots shortbread

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroentijm, karwijzaad, lavendelhoning, lavendelsuiker, pure chocolade, sinaasappel, suiker en vanille-extract

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / nagerecht uit Provence:

verse vijgen uit de oven - figues au four

Ingrediënten:
groene chartreuse, lavendelhoning, rozemarijnhoning, tijmhoning en vijg

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / nagerecht uit Provence:

Honing-ijs - glace au miel

Ingrediënten:
eierdooier, kruidenhoning, lavendelhoning, melk, rozemarijnhoning, slagroom, tijmhoning en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kreeft met pompelmoes

Ingrediënten:
groene selderij, kervel, kreeften, lavendelhoning, olijfolie, peper, preiwit, roze pompelmoes, wortelen en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Nougat

Ingrediënten:
amandelen, eidooier, lavendelhoning, melk, montèlimar nougat, room, suiker en vanillepeul

Keuken:
Frans
Soort:
snoep
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tea cakes met lavendel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde lavendel, honing, kaneel, lavendelhoning, poedersuiker, taart, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
vegetarisch