J. Lagrauw en K. Hageman - Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel

Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel

Een boek van J. Lagrauw en K. Hageman

We hebben 7 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Heel Europa telt slechts 49 restaurants met 3 Michelin-sterren. Daaronder bevinden zich veel illustere namen die in de culinaire wereld met respect worden uitgesproken: Bocuse, Blanc, Guérard, Senderens, Bas, Ducasse, Passard, Roux, Müller, Arzak, Adria, Wynants. En, sinds 2002, Helder. Cees Helder.
Het is niet meer dan vanzelfsprekend dat dit jaar een nieuw Parkheuvelboek zijn entree maakt. Een omvangrijk en inspirerend boek zoals u dat van Cees Helder mag verwachten, met meer dan vijftig nieuwe gerechten. Maar ook de fysieke verschijning en het formaat beloven iets bijzonders. Bij het openslaan leidt de schitterende fotografie u langs het beste van Helder: zijn unieke gerechten, zijn fraaie opmaak, zijn zoektocht naar de basis van in zijn keuken gebruikte ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zoals olijfolie uit Spanje, gevogelte uit Bresse en zuurkool uit Noord-Scharwoude. Tezamen met het eigen verhaal van Rosalie en Cees Helder - hun gedachten, ervaringen en inspirerende locaties - vormt het een onvergetelijk boek van het hoogste niveau.
Een klein voorproefje van de gerechten: Coquille St. Jacques met een risotto van inktvis, Rundermerg met kaviaar en sjalottensaus, Aardappelmousseline met een risotto van inktvis, Gebakken ganzenlever met rode bietjes, gekookt met specerijen en citroenolie en talloze andere creaties van het hoogste niveau. Gerechten waarvan de bezoeker steeds opnieuw een regelrechte en toch onverwachte cultuurschok ervaart. Niet alleen door de fraaie opmaak van de gerechten. Neen, het is vooral de onvergelijkbare smaak, de bijna explosieve ontlading in de mond, de verbazing over hoe iets zo buitengewoon lekker kan zijn.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel

Een greep uit de 7 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben: