Recept uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
J. Lagrauw
We hebben 2 boeken van J. Lagrauw waarvan één boek mét recepten.
Welkom op heerlijkzoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van J. Lagrauw? Registreren is gratis!
Boeken van J. Lagrauw
Recepten van J. Lagrauw
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / hoofdgerecht uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Cannellini van koningskrab met courgettes en doperwten
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, courgette, doperwten, geklaarde boter, knoflook, koningskrabbenpoten, krabvlees, olijfolie, pastadeeg, risotto, schaaldierenbouillon en sjalot
Recept uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Lavendeldressing
- Ingrediënten:
- lavandelazijn, lavendelhoning en maïsolie
- Soort:
- saus/dressing/jus
Diner / hoofdgerecht uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Coquilles St. Jacques met inktvis en zwarte risotto met pesto
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, bloem, broodkruim, coquille, eiwit, frituurolie, intkvisjes, pesto en zwarte risotto
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Bijgerecht uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Zwarte risotto
- Ingrediënten:
- boter, citroen, geslagen room, inktvisinkt, kippenfond, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst en sjalot
- Soort:
- risotto
Recept uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Pesto
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, parmezaanse kaas, picudo olijfolie en pijnboompitjes
- Soort:
- saus/dressing/jus
Recept uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Kreeftensalade met lobbige lavandeldressing en artisjokken
- Ingrediënten:
- artisjokken, court-bouillon, ijswater, lavendel, meiknol, mini-artisjokken, oosterscheldekreeft, peterseliewortel en sjalot
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren