Recept uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Terug naar J. Lagrauw.
Recepten van J. Lagrauw
Overzicht van de recepten
Recept uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Kreeftensalade met lobbige lavandeldressing en artisjokken
- Ingrediënten:
- artisjokken, court-bouillon, ijswater, lavendel, meiknol, mini-artisjokken, oosterscheldekreeft, peterseliewortel en sjalot
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Recept uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Lavendeldressing
- Ingrediënten:
- lavandelazijn, lavendelhoning en maïsolie
- Soort:
- saus/dressing/jus
Bijgerecht uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Zwarte risotto
- Ingrediënten:
- boter, citroen, geslagen room, inktvisinkt, kippenfond, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst en sjalot
- Soort:
- risotto
Diner / hoofdgerecht uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Cannellini van koningskrab met courgettes en doperwten
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, courgette, doperwten, geklaarde boter, knoflook, koningskrabbenpoten, krabvlees, olijfolie, pastadeeg, risotto, schaaldierenbouillon en sjalot
Recept uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Pesto
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, parmezaanse kaas, picudo olijfolie en pijnboompitjes
- Soort:
- saus/dressing/jus
Diner / hoofdgerecht uit Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel:
Coquilles St. Jacques met inktvis en zwarte risotto met pesto
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, bloem, broodkruim, coquille, eiwit, frituurolie, intkvisjes, pesto en zwarte risotto
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren