borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Zoek naar borrelhapje/tapa/mezze/antipasti in jouw eigen kookboeken

De lekkerste borrelhapje/tapa/mezze/antipasti recepten

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:

Sarde a beccafico: sardines met pijnbbompitten, krenten, kappertjes, peterselie en sinaasappel

Ingrediënten:
ansjovis, broodkruim, extra vierge olijfolie, gedroogde chilipeper, kappertjes, knoflook, krenten, laurier, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, pijnboompitten, sardines, sinaasappel en ui

Keuken:
Italiaans
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:

Baba ghanoush: rokerige auberginepuree met knoflook, tahin en citroensap

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, extra vierge olijfolie, granaatappel, knoflook, peterselie, tahin en turks plat brood

Keuken:
Turks
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Miniwellingtons

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, dijonmosterd, eidooier, kastanjechampignons, meel, parmaham, peper, plantaardige olie, steak, tijm en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit  - Olivenöl special

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Olivenöl special:

Pecorino mit Fenchel - Pecorino met venkel

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / kaas
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rijst-groenteballetjes met kaas

Ingrediënten:
belegen kaas, bieslook, ei, frituurolie, ketjap manis, koolrabi, paneermeel, volkorenmeel en zilvervliesrijst

Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Witlof met blauwe kaas - Endibias al queso (de cabrales)

Ingrediënten:
blauwe kaas, cabrales, citroen, crème fraîche, melk, olijfolie, paprika, peper, witlof en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Tortilla

Ingrediënten:
aardappel, ei, olijfolie, spaanse ui, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Gemarineerde baby-aubergines met rozijnen en pijnboompitten

Ingrediënten:
baby-aubergines, balsamicoazijn, chilipoeder, chilivlokken, citroensap, kristalsuiker, kruidnagel, laurier, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Aangevulde salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloemkool, chilipepers, paprika's uit pot, giardiniera, kappertjes, olijfolie en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Gemarineerde olijven met ui

Ingrediënten:
boter, citroen, groene olijven, knoflook, olijfolie, tijm en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Roomkaasgroentenspread

Ingrediënten:
bleekselderij, bospeen, cayennepeper, gembersiroop, pittige kaas, roomkaas en slagroom

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gorgonzolaspread

Ingrediënten:
bladselderij, gorgonzola, peer, roomkaas, slagroom en walnoten

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gevulde deegkussentjes - chizze

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, parmezaanse kaas, varkensreuzel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Citroenguacamole

Ingrediënten:
avocado, citroensap, koolzaadolie, koriander, limoensap, rode chilipeper, volle yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Rodekoolbootjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladerdeeg, bloedworst, boter, boter, geitenkaas, gerookte eendenborst, meel, peper, rodekool, rode ui, tijm en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Fish ‘N’ Chips My Way

Ingrediënten:
aardappels, azijn, blond bier, boter, doperwten, ei, fleur de sel, kabeljauwfilet, meel, munt, olie om te frituren, peper, knoflook en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Mini Flammkuchen

Ingrediënten:
bloem, gist, olijfolie, peper en zout, rode ui, zout, spekreepjes en water

Soort:
vlees
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Pesto Parmezaan Broodstokjes

Ingrediënten:
bloem, droge gist, parmezaanse kaas, groene pesto, lauwwarm water, olijfolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Manchego met peren-appelgelei

Ingrediënten:
appel, appel-peer-diksap, citroenrasp, geleisuiker, kruidnagel, manchego en stoofpeer

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Witlofhapje met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap en witlof

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Piggy pies

Ingrediënten:
buikspek, ei, boter, kippenbouillon, meel, peper, plantaardige olie, reuzel, knoflook, nootmuskaat, varkensgehakt, varkensvlees, verse tijm, wortel en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Samosa’s

Ingrediënten:
aardappels, cayennepeper, doperwten, garam masala, gemberpoeder, komijnzaad, korianderpoeder, kummelzaad, kurkuma, meel, olie om te frituren, plantaardige olie, knoflook, zout en zonnebloemolie

Soort:
hartige hapjes / vegetarisch / frituur
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Hartige Cake Met Paprika En Tomaat

Ingrediënten:
eieren, gele paprika, kaas, melk, peper en zout, rozemarijn, zelfrijzend bakmeel, zongedroogde tomaat en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Carpaccio Wraps

Ingrediënten:
carpaccio, groene pesto, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rucola en wraps

Soort:
vlees
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Feta Spinazie Mini Muffins

Ingrediënten:
chilivlokken, ei, feta, oregano, parmezaanse kaas, peper, zout, spekreepjes, bakpoeder, spinazie, volle melk en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:

Bbq Honing Gehaktballetjes

Ingrediënten:
barbecuesaus, citroensap, ei, gehakt, honing, paneermeel, peper en zout en knoflook

Soort:
vlees