lunch

Zoek naar lunch in jouw eigen kookboeken

De lekkerste lunch recepten

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Lunch uit Eten in Italie:

Mozzarella in carrozza

Ingrediënten:
bloem, buffelmozzarella, ei, melk, olijfolie, pane di campagna en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Foccacia met gedroogde tomaten en olijven

Ingrediënten:
bloem, gedroogde tomaten, gist, olijfolie, rode pesto, rozemarijnnaaldjes, suiker, zeezout en zwarte olijven

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Paddestoelenragout

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, droge rode wijn, groentebouillon, knoflook, laurier, marsala, olijfolie, paddestoelen, rode ui, tijm, wilde paddestoelen en witte ui

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met Stilton en bacon

Ingrediënten:
bacon, gist, stilton, water, witte tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / brood en broodgerecht

Lunch van anita van h:

Croissant met brie en gember ****

Ingrediënten:
brie, croissants, gemberjam en tuinkers

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Lunch uit Oma's receptenboek:

Open ragoutbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignon, ei, kalfsvlees, melk, paneermeel, witte peper en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Vietnamese rijstrolletjes met peultjes en cashewnoten

Ingrediënten:
asperge, cashewnoten, komkommer, korianderblaadjes, peultjes, rijstvel, rijstvermicelli en wortel

Keuken:
Aziatisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:

Linzensalade met geitenkaas

Ingrediënten:
geitenkaas, groene linzen, komijnzaad, komkommer, koriander, lente ui, mosterd, munt, olijfolie, rijstazijn, rode paprika en rode ui

Soort:
salade
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Quinoataboulé

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, cherrytomaten, citroenrasp, citroensap, feta, libanese broodjes, munt, olijfolie, plat brood, witte quinoa en yoghurtkaas

Soort:
salade / pasta/noodles
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch uit Love your lunch:

Salade van geroosterde venkel, feta en olijven

Ingrediënten:
feta, knoflookteen, olijfolie, peterselie, venkelknollen, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:

Spinaziefetasalade

Ingrediënten:
citroen, feta, komijnzaad, olijfolie, rode paprika, spinazieblaadjes en zwarte olijven

Soort:
salade
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch uit Love your lunch:

Pesto, gesmolten taleggio en gegrilde groenten

Ingrediënten:
focaccia, groenten, handvol rucola, pesto, taleggio en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:

Bouillon met gefrituurde eiballetjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, gedroogd broodkruim, kippenbouillon, margarine, melk, paneermeel en pittig belegen kaas

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:

Snelle eiersalade met dille

Ingrediënten:
citroensap, dille, ei, kerriepoeder, mayonaise, poedersuiker, slagroom en yoghurt

Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:

Hartige schuimomelet

Ingrediënten:
belegen kaas, boter, ei, ham, margarine en melk

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Lunch uit Vegan Genial:

Cowboy Bohnen / Cowboy bonen

Ingrediënten:
bruine suiker, gedroogde tomaten in olie, knoflook, olijfolie, peper, rode kerstomaten, rode ui, tomatenpuree, water, witte bonen uit blik en zout

Soort:
vegan / groente
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Lunch uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Telor oedang sambal (Omelet met sambal oedang)

Ingrediënten:
ei, margarine, peper, sambal oedang en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Lunch uit Zuur:

Broodjes Met In Limoensap Gegaard Geitenvlees En Thaise Basilicummayonaise

Ingrediënten:
citroengras, geitenvlees, gember, komkommer, koriander, limoenen, mayonaise, pickles, pinda’s, radicchio, thaise basilicum, vlees, wortels en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Vietnamese rijstrolletjes met garnalen en kruiden

Ingrediënten:
basilicumbladeren, garnaal, korianderblaadjes, rijstvel, rijstvermicelli en verse muntblaadjes

Keuken:
Aziatisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met zoete aardappel

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, chipotle-kersensalsa, citrussalsa, druivenpitolie, eidooier, eiwit, esdoornsiroop, esdoornsiroop-roomkaassaus, aardappel, maïsolie, melk, pico de verde, roomkaas, suiker, verse tomatensalsa, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Salade van geroosterde pittige kikkererwten

Ingrediënten:
citroensap, haloumi-kaas, honing, kikkererwten, komijn, korianderblaadjes, olijfolie, pimentón, venkelzaad, verse muntblaadjes en wortel

Soort:
salade
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Vietnamese rijstrolletjes met rundvlees en radijs

Ingrediënten:
basilicumbladeren, radijs, rijstvel, rundvlees en taugé

Keuken:
Aziatisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met gekookte granen

Ingrediënten:
bloem, boter, couscous, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gerst, gierst, karnemelk, maïsolie, melk, quinoa, rijst, roggekorrels, suiker, tarwekorrels, vanille-extract, wilde rijst, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Aardappelwafels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, esdoornsiroop, esdoornsiroop-roomkaassaus, aardappel, maïsolie, melk, mornaysaus, paddenstoelenketchup, roomkaas, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Pompoenwafels met esdoornsiroop-roomkaassaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, esdoornsiroop, hazelnoot, maïsolie, melk, pompoen, roomkaas, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafelbeslag voor de volgende dag

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, ei, gedroogde gist, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch