lunch

Zoek naar lunch in jouw eigen kookboeken

De lekkerste lunch recepten

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Lunch uit Eten in Italie:

Mozzarella in carrozza

Ingrediënten:
bloem, buffelmozzarella, ei, melk, olijfolie, pane di campagna en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Foccacia met gedroogde tomaten en olijven

Ingrediënten:
bloem, gedroogde tomaten, gist, olijfolie, rode pesto, rozemarijnnaaldjes, suiker, zeezout en zwarte olijven

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Salade van geroosterde pittige kikkererwten

Ingrediënten:
citroensap, haloumi-kaas, honing, kikkererwten, komijn, korianderblaadjes, olijfolie, pimentón, venkelzaad, verse muntblaadjes en wortel

Soort:
salade
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch uit Ingrediënten:

Broodje hete biefstuk

Ingrediënten:
azijn, entrecote, madame jeanette-peper, olie, pistolets en slablad

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Oosterse kipsalade met krokante wontons

Ingrediënten:
basilicum, fijne kristalsuiker, kipfilet, korianderblaadjes, limoensap, munt, plantaardige olie, rode chilipeper, vissaus, witte kool en wontonvel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade
Een recept uit  - Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus

Lunch uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:

Lachs-Burger mit Gurken-Schnittlauch-Remoulade / Zalmburger met remoulade van augurk en bieslook

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit  - Geflügel, 35 Rezepte rund um Ente, Gans & Co

Lunch uit Geflügel, 35 Rezepte rund um Ente, Gans & Co:

Club Sandwich

Keuken:
Duits / Amerikaans
Soort:
gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - Geflügel, 35 Rezepte rund um Ente, Gans & Co

Lunch uit Geflügel, 35 Rezepte rund um Ente, Gans & Co:

Geflügelsalat - Maïskipsalade

Keuken:
Duits / Internationaal
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Lunch uit 45 geniale rezepten:

Tomaten-teller `Dollase` - Tomatenschotel

Ingrediënten:
basilicum, citroen-olijfolie, gefrituurde basilcumbladeren, oventomaten, oventomaten met de smaak van gedroogde tomaten, penne, picodon, pijnappelpitten, tomatensaus van rauwe tomaten en warme kerstomaten

Keuken:
Frans
Soort:
pasta/noodles / groente
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Lunch uit Vegan Genial:

Algen-Rauchertofu Pancake mit Apfelchutney und Zucchinisalat / Algen-rooktofu pannenkoek met appelchutney en courgettesalade

Ingrediënten:
appelchutney, bakpoeder, bloem, chilipoeder, courgettesalade, gerookte tofu, lente-ui, maïzena, olie, rijstmeel, rode paprika, rode ui, sojamelk, sojasaus, wakame zeewier, witte sesamzaadjes en zout

Soort:
vegan / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Lunch uit Salade:

Ei-aspergesalade met citroenmayonaise

Ingrediënten:
asperges, citroenmayonaise, ei, peterselie en sjalot

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Lunch uit Deutsche Küche:

Thüringer worstsalade

Ingrediënten:
augurk, boskoop-appel, boterhamworst, citroensap, ei, haring, olijfolie, peper, rozemarijn, slabladeren, suiker, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Groene-omeletwraps

Ingrediënten:
bacon, ei, feta, ghee, olijven, pesto, reuzel, spinazie, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Eiermuffins met chorizo

Ingrediënten:
avocado, boerenkool, cheddar, chorizo, ei, goudse kaas, manchego, pepperoni, pompoenpuree, sriracha, zout en zwarte peper

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:

Welsh rarebit

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, cayennepeper, cheddarkaas, eierdooier, margarine, mosterd, witbrood en worcestershiresaus

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:

Tosti croque monsieur

Ingrediënten:
achterham, boter, brood, jong belegen goudse kaas en margarine

Een recept uit  - Deutsche Küche

Lunch uit Deutsche Küche:

Badische worstsalade

Ingrediënten:
azijn-oliedressing, boterhamworst, citroensap, emmentaler, flestomaten, knoflook, olijfolie, peper, rode ui, rozemarijn, slabladeren, suiker, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Boerenkool met chorizo en gepocheerde eieren

Ingrediënten:
boerenkool, chorizo, ei en olie

Soort:
vlees
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Lunch uit Het ATAG kookboek:

Focaccia met olijf en rozemarijn

Ingrediënten:
droge gist, fijn zout, groene olijven, grof zeezout, meel voor witbrood, olijfolie, rozemarijn, suiker, water en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Lunch uit Het ATAG kookboek:

Kaas-uienbrood

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, pesto, pizzabodem en rode ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:

Zalmtartaar met avocado en dille

Ingrediënten:
avocado, bleekselderij, dille, keto, limoensap, mosterd, peper, rode ui, room, sla, zalm en zout

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Lunch uit De complete keuken van Frankrijk:

Croque monsieur

Ingrediënten:
bloem, boter, dijonmosterd, eierdooier, gruyère, ham, melk, nootmuskaat, peper, witbrood en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / varkensvlees
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Lunch uit Het gouden olijfolie boek:

Asperge- omelet

Ingrediënten:
chilipoeder, groene asperge, olijfolie en parmezaanse kaas

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Broodje kousenband-garnaal

Ingrediënten:
bouillonblokje, gedroogde garnalen, knoflook, kousenband, rode peper, surinaamse broodjes, tomaat, tomatenpuree, ui en zonnebloemolie

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch uit Love your lunch:

Pesto, gesmolten taleggio en gegrilde groenten

Ingrediënten:
focaccia, groenten, rucola, pesto, taleggio en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch uit Love your lunch:

Salade van geroosterde venkel, feta en olijven

Ingrediënten:
feta, knoflookteen, olijfolie, peterselie, venkelknollen, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch