lunch

Zoek naar lunch in jouw eigen kookboeken

De lekkerste lunch recepten

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Lunch uit Eten in Italie:

Mozzarella in carrozza

Ingrediënten:
bloem, buffelmozzarella, ei, melk, olijfolie, pane di campagna en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Foccacia met gedroogde tomaten en olijven

Ingrediënten:
bloem, gedroogde tomaten, gist, olijfolie, rode pesto, rozemarijnnaaldjes, suiker, zeezout en zwarte olijven

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch uit Ingrediënten:

Engelse pitatosti

Ingrediënten:
boter, ham, kaas, mosterd en pitabroodjes

Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch uit Raapsteeltje:

Sandwich osseworst met olijventapenade en rucola

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, gedroogde tomaat op olie, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, osseworst, rucola, sjalot, trostomaat, witbrood en zwarte olijven

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch uit Raapsteeltje:

Sandwich meikaas à la Dirk Eikelenboom

Ingrediënten:
italiaanse kruiden, meikaas, olijfolie, rauwe ham, tomaat en witbrood

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Lunch uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Truffel met roerei

Ingrediënten:
boter, ei, kervel, peper, room, truffel, wolfstanden en zout

Keuken:
Frans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Lunch uit Lidya Winkels kookboek:

Dutch plate

Ingrediënten:
aardappelsalade, aardbeien, boterhammen, ham, kropsla, meloen en worst

Keuken:
Amerikaans
Een recept uit Frank van Berkum en Arjan Boogerds - Gezond slank met dr. Frank

Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:

Rosbiefsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, groene salade, majoraan, mosterd, olijfolie, oude hollandse kaas, parmezaanse kaas, rosbief en tomaat

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Supersandwich

Ingrediënten:
bieslook, boter, ei, gerookte kipfilet, komkommer, kruidenboter, melk, mini maïskolf uit blik, peper, peterselie en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch uit Ingrediënten:

Italiaanse pitatosti

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, pitabroodje, tomaat en verse roomkaas met kruiden

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sandwich spek

Ingrediënten:
casinobrood, gerookte speklapjes, komkommer, kruidenboter, peper, sla, tomaat en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sandwich kaas

Ingrediënten:
casinobrood, gerookte kaas, komkommer, kruidenboter, peper, sla, tomaat en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sandwich kip of kalkoen

Ingrediënten:
bieslook, casinobrood, gerookte kalkoenfilet, kruidenboter, peper, sla, tomaat en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sandwich pâté

Ingrediënten:
boter, casinobrood, druiven en gerookte paté

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sandwich ei

Ingrediënten:
casinobrood, gerookt ei, kruidenboter, peper, peterselie, sla, tomaat, ui en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sandwich kaas met fruit

Ingrediënten:
ananas, appel, boter, casinobrood, gerookte kaas, meloen, noten en peer

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sandwich vis of garnalen

Ingrediënten:
casinobrood, gerookte garnalen, gerookte vis, ei, peper, sla en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Lunch uit Heerlijk simpel:

Pain perdu met sticky bacon en anijs

Ingrediënten:
anijszaad, casinobrood, ei, esdoornsiroop, gerookt ontbijtspek, roomboter, vanillesuiker en volle melk

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau - Kookboek de kleine smaakmaker

Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker:

Salade van gerookte krieltjes, zuurkool en Hollandse garnalen

Ingrediënten:
citroenrasp, dille, dragon, friszure appel, griekse yoghurt, hollandse garnalen, kervel, krieltjes in de schil, mayonaise, olijfolie, oud brood, rucola, witlof, zout en zuurkool

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau - Kookboek de kleine smaakmaker

Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker:

Bruschetta Hollandse garnalen

Ingrediënten:
bosuitjes, bruin vloerbrood, dille, hollandse garnalen, knoflookmayonaise, olijfolie, peper, rucola, veldsla en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Lunch uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Boterham met eendenborst en aardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, basilicum, briochebrood, eendenborst, geitenkaas, minitomaatjes, rode biet in zoutkorst, snijbietscheuten en vijgen

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:

Zalmmousse met courgettepasta

Ingrediënten:
courgette, gerookte zalm, keto, limoen, peper, room, tijm en zalm

Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Lunch uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Gehaktbrood met aardbeien en pistachepesto

Ingrediënten:
aardbeien, ei, knoflook, panko, peper, pistachepesto, room, rundergehakt, ui, varkensgehakt en zout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau - Kookboek de kleine smaakmaker

Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker:

Witlof-oesterzwamsalade met Hollandse garnalen

Ingrediënten:
azijn, bosui, cherrytomaten, dille, hollandse garnalen, komkommer, little gem, oesterzwammen, olijfolie, peper, witlof en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Lunch uit Heerlijk simpel:

Lemon & Lime kruidenkip met tomatendressing

Ingrediënten:
bieslook, citroen, extra vierge-olijfolie, halfgedroogde tomaatjes, kervel, limoen, mesclun, olijfolie, peterselie en scharrelkipfilet met vel

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Lunch uit De Zilveren Lepel:

Zeelt met kruiden - tinca alle erbe

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, groene olijven, olijfolie, peper, sjalot, verse basilicum, verse bladpeterselie, majoraan, verse tijm, voorgeweekte stokvis, wortel, zeelt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis