Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadocitroencitroensapgemalen komijngemberknoflookkokosmelkkomijnzaadkorianderzaadkurkumalimoenlimoensapolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode paprikarode uisuikertomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte verse kaas met tomaat

Ingrediënten:
cottage cheese, doperwten, druivenpitolie, edamameboontjes, garam masala, kerriepoeder, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, paneer, queso fresco, tomaat, tomaten uit blik, ui, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Edamame met tomaten en geroosterde chilipeper

Ingrediënten:
borlottibonen, chilipeper, edamamebonen, knoflook, koriander, limabonen, olijfolie, peper, rode paprika, sjalot, tomaat, tomaten uit blik, tuinboon, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Indiase rijst met tomaat en spinazie

Ingrediënten:
bruine basmatirijst, cashewnoten, dhana jeera, geklaarde boter, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, jonge spinazie, knoflook, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met verse tomaten

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rode linzen, tomaten en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Mexicaanse soep met tomaten en bonen

Ingrediënten:
gemalen komijn, groene chilipeper, groentebouillon, jalapeñopeper, knoflook, koriander, limoensap, olijfolie, oregano, passata, rode ui, suiker, tomaten, zeezout, zure room, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Harira met snijbiet, tomaten en oregano

Ingrediënten:
bleekselderij, chana dal, citroensap, geelwortelpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, lamsnek, nootmuskaat, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, snijbiet, tarwebloem, tomaat, ui, verse koriander, oregano, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Anna Jones - Eén Pan, Plaat, Planeet

Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:

dhal met citroen, tomaten en kardemom

Ingrediënten:
cashewnoten, chapati's, citroen, currybladeren, gespleten rode linzen, groene chilipeper, groentebouillon, kardemom, kokosmelk, kokosolie, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, mosterdzaad, rode chilipeper, rode ui, spinazie, tomaten en verse koriander

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Tomaten Paprikasoep Met Geroosterde Kikkererwten

Ingrediënten:
chilipoeder, gegrilde paprika, gemberpoeder, groentebouillon, kikkererwten, komijnpoeder, zout, bakolie, olijfolie, oregano, paprikapoeder, knoflook, honing, kaneel, tomatenblokjes uit blik, turkse yoghurt, verse koriander en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Snelle pasta: tomaten-tofusaus

Ingrediënten:
tomaat in blik, fruit, geelwortelpoeder, gele paprika, tomaat, italiaanse kruiden, knoflook, koriander, kurkuma, olijfolie, paprika, pasta, pastasaus, knoflook, tofu, tomaat, tomaten en tomatenpuree

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indische spinazie-tomaten schotel

Ingrediënten:
bladgroente, kastanjechampignons, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkumapoeder, paddenstoelen, quinoa, rijst, spinazie, tomaten, tomatenblokjes uit blik, gember, spinazie en witte misopasta

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Indiase dahl met tomaten en yoghurt

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kerrie, kippenbouillonblokje, knoflook, koriander, kurkuma, olie, paprikapoeder, peper, rode linzen, tomaat in blik, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Gevulde Aubergines met Tomaat & Yoghurt

Ingrediënten:
feta, griekse yoghurt, aubergine, knoflooktenen, komijn, limoen, plantaardige olie, tomatenblokjes, tomatenpuree, gember, verse koriander, witte ui, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / nagerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Tomaat, yoghurtsorbet, crumble en specerijensiroop

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, cherrytomaten, citroenmelisse, ijswater, jeneverbes, kaneelsiroop, kardemompeul, korianderzaad, steranijs, suiker, vanillestokje, venkelzaad, water, witte basterdsuiker, yoghurt en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet
Een recept uit Anna Jones - Eén Pan, Plaat, Planeet

Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:

Dhal met citroen, tomaten en kardemom

Ingrediënten:
cashewnoten, chilipeper, citroen, currybladeren, groentebouillon, kardemom, kokosmelk, kokosolie, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, mosterdzaad, rijst, rode linzen, rode ui, spinazie en trostomaten

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...