Rode linzen met verse tomaten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 600 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Indiaas
Gang:
lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rode linzen met knolselderij

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Arachideolie met chilipeperinfusie

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Eenvoudigste dal

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Rode linzen met daikon of radijs

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër