Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Szallonás fürj - Gelardeerde kwartels
- Ingrediënten:
- bloem, champignons, gerookt spek, knoflook, kwartels, peterselie, slagroom, ui, zout en zure room
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw: