Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
karbonaden met honing, citroen en kerrie
- Ingrediënten:
- citroensap, heldere honing, kerrie, olijfolie, varkenskarbonade, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Bijgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Chez Adriaan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Recept uit Jong a/d kook:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek: